Millennium Press: primele apariţii pe 2007 pleacă mîine la tipar

Da, a sosit timpul. DUNE: CASA ATREIDES de Brian Herbert şi Kevin J. Anderson şi POWERSAT de Ben Bova vor pleca mîine la tipar (e vorba de ediţiile mass-market; la Gaudeamus, vizitatorii standului nostru au putut achiziţiona ediţiile limitate, care sperăm să devină curînd obiecte preţuite de colecţionari). Colaborarea dintre Millennium Press şi Grupul Editorial Tritonic se concretizează astfel în două prime volume tipărite într-un nou format, în condiţii grafice de excepţie. În două-trei săptămîni, vor fi în toate librăriile din ţară şi, totodată, în drum spre cei care au făcut pre-comenzi.
Detaliile tehnice ale celor două volume (dimensiuni, număr de pagini, ISBN, preţ de vînzare), la data oficială de apariţie. Deocamdată, vă pot oferi doar elegantele coperte semnate de Ona Frantz (pentru CASA ATREIDES) şi Vlad Botta (pentru POWERSAT). Sperăm să vă fie pe plac atît aspectul, cît şi conţinutul, şi să căutaţi şi urmările acestor extraordinare poveşti. În cursul acestui an vor apărea, în aceleaşi serii, DUNE: CASA HARKONNEN şi DUNE: CASA CORRINO (cel de-al doilea şi al treilea volum al PRELUDIULUI DUNEI) şi, respectiv FĂURITORII DE IMPERII, un nou segment al ciclului GRAND TOUR al lui Ben Bova.
Reclame

4 gânduri despre &8222;Millennium Press: primele apariţii pe 2007 pleacă mîine la tipar&8221;

  1. Ura! Ura! Vom sarbatori intoarcerea lor de la tipar… Pentru cei care se indoiau de colaborare/cooperare/coexistare/alte co…ii anuntam ca s-au inselat. Functionam! Pe curand! In librarii si la o lansare! Tine-ti aproape va anuntam! Asta-i! Deocamdata…

  2. Horia, nu pot decat sa ma bucur ca am pus mana pe carte de colectie fara sa stiu (si Jen mi-a dat-o pe ultima – ha ha!) dar… La Powersat trebuie sa ma plang de ceva… E adevarat ca am o varsta 🙂 dar e tiparita cu fonturi extrem de mici si este foarte inghesuita pentru o carte de asemenea dimensiuni… Imi dau seama de niste motive, dar… m-am apucat de ea si mi-e foarte greu sa o citesc… si vroiam sa ma plang si eu undeva 🙂
    Oricum, spor la treaba si asteptam restul bunatatilor 🙂

  3. ieri, marti, 30 ian, a venit Dune de la tipar. chiar imi place cum arata. la ora asta cred ca a venit si Powersat… Millennium rulz.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s