Concurs MILLENNIUM PRESS, etapa a II-a: săptămîna 5 mai – 11 mai

Cu ocazia lansării noii infăţişări a prezenţei sale web, MILLENNIUM PRESS lansează un concurs cu premii în cărţi. Săptămînal, în perioada 27 aprilie 2007 – 8 iunie 2007 , editura pune la bătaie cîte un set de trei volume din oferta disponibila pe site, cîştigătorul urmînd a fi selectat prin tragere la sorţi dintre cei care vor trimite răspunsul corect la întrebarea care va fi publicată în fiecare săptămînă pe Millennium Newsblog.
Răspunsul corect la întrebarea de săptămîna trecută („La ce vîrstă a debutat Cory Doctorow, autorul romanelor Someone comes to town, someone leaves town şi Un miliard de şanse, ambele apărute la Millennium Press?”) putea fi aflat în paginile dedicate celor două romane pe site-ul editurii: Cory Doctorow a debutat la vîrsta de 17 ani.
Din totalul răspunsurilor corecte, am extras prin tragere la sorţi un cîştigător, în persoana lui IONUŢ CHIOREAN din Cluj Napoca. Acesta va primi, în cursul săptămînii viitoare, un pachet conţinînd volumele Aşteptînd-o pe Sara de Michael Haulică, AtelierKult: povestiri fantastice şi Rîul liniştit de Nicola Griffith (cu o valoare totală de 63,00 lei).
Pentru a cîştiga un nou set de cărţi în valoare de peste 60,00 lei, participanţii la concurs vor trebui să răspundă corect la întrebarea următoare:

CUM SE NUMEŞTE PROTAGONISTUL ROMANULUI POWERSAT DE BEN BOVA, PRIMUL SEGMENT AL SERIEI GRAND TOUR?

Răspunsul poate fi aflat vizitînd site-ul Millennium Press… dar merită cu adevărat să citiţi şi cartea! Aşteptăm răspunsurile voastre, împreună cu datele de contact, pe adresa office@millenniumpress.ro, pînă cel tîrziu vineri 11 mai, ora 20.00.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s