Concurs MILLENNIUM PRESS, etapa a IV-a: săptămîna 19 mai – 25 mai

Cu ocazia lansării noii infăţişări a prezenţei sale web, MILLENNIUM PRESS a lansat un concurs cu premii în cărţi. Săptămînal, în perioada 27 aprilie 2007 – 8 iunie 2007, editura pune la bătaie cîte un set de trei volume din oferta disponibila pe site, cîştigătorul urmînd a fi selectat prin tragere la sorţi dintre cei care vor trimite răspunsul corect la întrebarea care va fi publicată în fiecare săptămînă pe Millennium Newsblog.
Răspunsul corect la întrebarea de săptămîna trecută („Care dintre autorii publicaţi de Millennium Press a fost solist şi textier al unei trupe rock?”) putea fi aflat pe site-ul editurii, în pagina care-i este dedicată: Nicola Griffith.
Din totalul răspunsurilor corecte, am extras prin tragere la sorţi un cîştigător, în persoana lui DANIEL LOAGĂR din Bucureşti. Acesta va primi, în cursul săptămînii viitoare, un pachet conţinînd volumele Aşteptînd-o pe Sara de Michael Haulică, AtelierKult: povestiri fantastice şi Rîul liniştit de Nicola Griffith (cu o valoare totală de 63,00 lei).

Pentru a cîştiga un nou set de cărţi în valoare de peste 60,00 lei, participanţii la concurs vor trebui să răspundă corect la întrebarea următoare:

CÎŢI AUTORI A REUNIT MICHAEL HAULICĂ ÎN ANTOLOGIA ATELIERKULT: POVESTIRI FANTASTICE?

Răspunsul poate fi aflat vizitînd site-ul Millennium Press… dar merită cu adevărat să citiţi şi cartea! Aşteptăm răspunsurile voastre, împreună cu datele de contact, pe adresa office@millenniumpress.ro, pînă cel tîrziu vineri 25 mai, ora 20.00.

PS: Avînd în vedere numărul mare de răspunsuri corecte primite pe adresa redacţiei, am hotărît ca toţi participanţii de la toate etapele concursului să fie înscrişi în cursa pentru un mare premiu constînd în TOATE apariţiile Millennium Press prezentate pe site şi disponibile în stoc, în valoare totală de aproximativ 250,00 lei. Participarea la mai multe etape ale concursului vă oferă, prin urmare, mai multe şanse de a cîştiga marele premiu. Extragerea cîştigătorului va avea loc luni, 11 iunie, iar numele cîştigătorului va fi anunţat pe Millennium Newsblog. Succes!

Reclame

Un gând despre &8222;Concurs MILLENNIUM PRESS, etapa a IV-a: săptămîna 19 mai – 25 mai&8221;

  1. Cool blog, i just randomly surfed in, but it sure was worth my time, will be back

    Deep Regards from the other side of the Moon

    Biby Cletus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s