BookFest News: Ziua a doua

Tîrgul BookFest merge înainte, şontîc-şontîc, cu opintiri de grăsană de cartier. Parcă-s mai puţine editurile, pe inelele de la etaj e pustiu rău de tot, şi nici chiar simandicosul parter nu se simte cu mult mai bine. Ieri (adică joi) vînzările s-au dublat faţă de ziua anterioară, au depăşit sensibil nivelul de anul trecut, dar parcă-parcă am fi vrut mai mult… Sau sîntem noi prea lacomi? Indiferent care-ar fi adevărul, cert este că bătalia cea mare se va da începînd de astăzi după-amiază…
Ieri, sesiune de semnături la standul Grupului Tritonic, cu Victor Dragomir şi Lorena Lupu, cei doi fermecători debutanţi ai colecţiei LIT. sesiunea de autografe s-a continuat cu o cafea la restaurantul tîrgului.
Prieteni prin tîrg: Cristi Lăzărescu, Dumitru Stătescu, Dan C. Mihăilescu, Zully şi Rusoaica… Şi, desigur, Mike, Bogdan, Mireille, Marius şi toată gaşca tritonică. Atmosfera e de tîrg, e bine printre cărţi…
Puţine noutăţi la concurenţă, fără tamtam lansările. Anul trecut era parcă mai multă agitaţie şi la capitolul ăsta. Dar, precum am spus, bătaia peştelui începe de azi după-masă. Mă bucur că Tritonicii au renunţat la lansări. Vorbăria lemnoasă de la lansări nu face doi bani pe lîngă o discuţie directă şi prietenească, faţă în faţă, cu autorii!
Azi vine Gheo la rînd la autografe, vin şi prietenele noastre de la agenţia literară din Sofia, sperăm şi mai mulţi prieteni. Veniţi, sîntem acolo, la standul 27 de la parter. E şi tombolă cu nişte premii absolut fabuloase (100 de cărţi tritonice vor fi trase la sorţi zilnic pentru unul dintre cumpărătorii care lasă la stand mai mult de 100 de lei!).

Veniţi! Lume, lume, ia cartea, neamuleeee!

(în imagini, de la stînga la dreapta: Mike şi subsemnatul, miercuri, dînd autografe; un instantaneu de la standul tritonicesc; Lorena şi Victor, la rîndul lor în colţul galben al autorilor).
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s