BookFest News: Ziua a treia

O zi surprinzător de liniştită, avînd în vedere c-a fost vineri. S-a vîndut mai mult decît în ziua precedentă, dar nu spectaculos. Spre deosebire de alte tîrguri, deşi a fost începutul weekend-ului, încă s-a putut circula printre standuri în condiţii civilizate. Au fost valuri de înghesuială la standul nostru, alternînd cu perioade mai relaxate. Au continuat sesiunile de autografe în colţul galben al autorilor, cu Mike Haulică (semnînd antologii AtelierKult, ficţiuni şi non-ficţiuni) şi Radu Pavel Gheo, cu Lorena Lupu şi Victor Dragomir (autorii debutanţi în noua colecţie LIT), cu „academicii” de pe segmentul Comunicare+Media sau din colecţia dedicată integrării europene, cu Iosif Boda… TVR Cultural a filmat colţul galben, cu autorii dînd de zor autografe, şi i-a provocat la o discuţie înregistrată cu fidelitate. N-am apucat să văd Jurnalul Cultural de ieri seară, dar am avut privilegiul de-a fi acolo şi de-a face cîteva poze.
Prieteni întîlniţi prin tîrg? Ohooo! Bogdan Suceavă, Robert Şerban, suspomenitul Radu Gheo, Ilieş Cîmpeanu (dom’ profesor, shiny, smiling and careless ca întotdeauna!), Liviu Radu, Florin Pîtea, Eddie Pandele, Cristi Tamaş, Cristina Ghidoveanu… Ion Hobana a lansat o nouă apariţie în seria de SF clasic de la Minerva, un roman al lui Wells încă inedit la noi, Lumea eliberată. M-am ales cu un autograf de la senior şi mi-a părut tare rău că n-a ajuns şi Mircea Opriţă (traducătorul cărţii). A venit şi Roxana (în imagine, alături de-un Big Kahuna Bogdan vesel). Spre seară a venit şi Roxana Brînceanu, iar Mike a confirmat sosirea lui Marian Coman, programată pentru azi (cînd cei doi îşi vor aştepta cititorii cu pixul pregătit).
Au trecut şi alte diverse VIP-uri (literare sau culturale) prin tîrg: Cărtărescu, Caramitru, Breban cu nelipsita Aura Christi, Gheorghe Dinică… I-am mai zărit pe T.O. Bobe, Dan Sociu, ne-m făcut cu mîna cu Dan C. şi Radu Paraschivescu… E bine în tîrg. Şi azi se-arată o zi mai bună, dacă ar fi să judecăm după vreme…
Să vedem. Aşadar: lumeeeee, lumeeeee, veniţi cu toţiiiiii!!! Se dau cărţi! Reduceri, tombolă, autografe…
Reclame

4 gânduri despre &8222;BookFest News: Ziua a treia&8221;

  1. Spatiul Tritonic-Milenium pare destul de mare. Felicitari, felicitari si pentru vinzari. Pacat ca n-a mai aparut nici un Fiction.ro, ca sa-l fi lansat la Tirg. Sa nu uite lumea complet ca e vorba de o revista, un periodic…

  2. Am uitat sa-i felicit si pe Michael si pe Gheo pentru noile aparitii. Sa fie intr-un ceas bun! Si la cit mai multe vinzari!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s