Concurs MILLENNIUM PRESS: rezultatele etapei finale

Cu ocazia lansării noii infăţişări a prezenţei sale web, MILLENNIUM PRESS a lansat un concurs cu premii în cărţi. Săptămînal, în perioada 27 aprilie 2007 – 9 iunie 2007, editura a pus la bătaie cîte un set de trei volume din oferta disponibila pe site, cîştigătorul fiind selectat prin tragere la sorţi dintre cei care au trimis răspunsul corect la întrebarea publicată în fiecare săptămînă pe Millennium Newsblog.
Răspunsul corect la întrebarea ultimei etape („În ce an a luat fiinţă grupul KULT?”) putea fi aflat pe site-ul editurii, în pagina dedicate antologiei RADHARC: 1998.
Din totalul răspunsurilor corecte, am extras prin tragere la sorţi un cîştigător, în persoana lui Bogdan Lascu din Tecuci. Aceasta va primi, în cursul săptămînii viitoare, un pachet conţinînd volumele Aşteptînd-o pe Sara de Michael Haulică, antologia AtelierKult: povestiri fantastice şi Rîul liniştit de Nicola Griffith (cu o valoare totală de 63,00 lei).

Avînd în vedere numărul mare de răspunsuri corecte primite pe adresa redacţiei, am hotărît ca toţi participanţii de la toate etapele concursului să fie înscrişi în cursa pentru un mare premiu constînd în TOATE apariţiile Millennium Press prezentate pe site şi disponibile în stoc, în valoare totală de aproximativ 250,00 lei. Participarea la mai multe etape ale concursului a oferit, prin urmare, mai multe şanse de a cîştiga marele premiu. Extragerea cîştigătorului a avut loc luni, 11 iunie 2007, iar numele cîştigătorului este… Polacsek Alexandru Cristian din Bucureşti! Felicitări!

Reclame

Un gând despre &8222;Concurs MILLENNIUM PRESS: rezultatele etapei finale&8221;

  1. Doar o mica observatie fara prea mare legatura cu concursul Millenium Press, insa privind pagina cu informatii de la volumul Radharc—grupul Kult nu a luat fiinta in primavara lui 1998, ci in primavara lui 1999, in timpul „Colocviului National de Science Fiction” de la Calarasi. In primvara lui 1998 eram inca la Londra…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s