Ecstatic Days sau noul VanderWorld

Jeff VanderMeer mi-a dat de ştire că şi-a mutat blogul. Mai exact, noul site oficial Ecstatic Days (care poate fi găsit la adresa www.jeffvandermeer.com) a devenit de curînd un soi de portal universal pentru all things VanderMeer. Pagina în sine conţine blogul la zi şi, aşa cum ştiu cei familiarizaţi cu platforma WordPress, permite accesul în pagini satelit, care conţin detalii despre bibliografia autorului şi editorului Jeff, o ofertă de servicii editoriale profesionale, o pagină destinată jurnaliştilor grăbiţi, cu două press kit-uri (pentru Shriek şi City of Saints and Madmen), o altă pagină cu linkuri la scrierile vandermeeriene disponibile online (fiction şi nonfiction deopotrivă), un sector media (cu poze, download-uri, filmuleţe şi alte minunăţii) care merită explorat cu mare-mare atenţie…
În ce mă priveşte, am remarcat cu plăcere că Jeff a publicat pe blog, aici, articolul său din Locus despre vara sa europeană, un articol care se deschide cu un citat din colegul meu Bogdan Hrib şi în care, ca personaj episodic, apare şi subsemnatul. În schimb, acelaşi subsemnat (sub numele adevărat sau sub pseudonimul său Big Bad Bear) devine un personaj mult mai puţin episodic în seria de articole pe care Jeff o susţine în e-zinul SF Site (aici găsiţi lista cronologică a acestor articole).
În ansamblu, e un site mai mult decît prietenos, iar conţinutul său extrem de bogat (un adevărat corn al abundenţei!) îl recomandă tuturor celor pasionaţi de viaţa şi opera lui Jeff (şi nu numai lor!) ca o resursă de prim rang. Nu-l ocoliţi!

4 gânduri despre &8222;Ecstatic Days sau noul VanderWorld&8221;

  1. bine de stiut. nu am terminat inca nici cartea, dar poate m-o ajuta cu ceva sa ii vad blogul.
    salutari din TAigaua Presei Libere arse de soare

  2. ce faci, ursule? ai intrat in hibernare? vezi ca stupii gem de miere. :)))) mai sa un semn, deschisa-i calea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s