50% reducere pentru DUNE: CASA CORRINO

În laboratoarele subterane de pe Ix, cruzii Tleilaxu vor să creeze un înlocuitor al mirodeniei. Dacă această substanţă va putea ţine locul preţiosului melanj de pe Dune, împăratul Shaddam al IV-lea va dobîndi puterea absolută. Dar complotul pus la cale de casa imperială Corrino are toate şansele să arunce în haos întreaga civilizaţie a Imperiului, punînd capăt posibilităţii călătoriilor spaţiale. Numai ducele Leto Atreides şi dorinţa sa de a pune capăt robiei locuitorilor de pe Ix ar mai putea împiedica declanşarea dezastrului…
În DUNE: CASA CORRINO, Brian Herbert şi Kevin J. Anderson aduc în faţa cititorilor care au parcurs cu sufletul la gură CASA ATREIDES şi CASA HARKONNEN deznodămîntul apoteotic al evenimentelor care au premers epopeea istorisită cu măiestrie de Frank Herbert în DUNE.

Cititorii care vor vizita standul editurii Tritonic de la Gaudeamus miercuri, 21 noiembrie între orele 16.00 şi 19.00, înscriindu-se pînă pe 19 noiembrie pe site-ul Tritonic, vor avea posibilitatea să achiziţioneze DUNE: CASA CORRINO, cea mai recenta apariţie din seria Preludiului Dunei, vor avea posibilitatea să cumpere această carte la 50% din preţul din librării (adică la numai 20,00 lei). Pe tot parcursul tîrgului Gaudeamus, cu excepţia acestui interval orar, acelaşi volum va putea fi achiziţionat la preţul de 32,00 lei. Iar în librării, volumul va costa 40,00 lei. Reduceri este posibil să mai apară, cu timpul, pe www.tritonic.ro, o librărie virtuală pentru toţi cei care sînt în căutarea unor lecturi plăcute.

Reclame

Un gând despre &8222;50% reducere pentru DUNE: CASA CORRINO&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s