Predator: South China Sea

Gata, e oficial, putem să anunţăm şi aici ceea ce Jeff a anunţat în urmă cu două zile pe blogul propriu, după cum urmează:

Although the deal is still being worked out, it does appear now that a Romanian-language edition of Predator: South China Sea will indeed appear around the same time as the English-language edition. In fact, we will be in Romania (it looks like) around the release date, following our appearance at the Czech Republic convention.

Intenţia noastră este să sincronizăm lansarea ediţiei româneşti cu ieşirea pe piaţă a cărţii în Statele Unite, poate chiar să o precedăm cu cîteva zile. După ani de recuperări şi încercări ratate de sincronizare, a venit vremea ca şi în România lansările simultane cu ediţiile originale să devină ceva firesc, iar nu o excepţie. Cu această carte, Millennium Press speră să se înscrie în acest trend, publicînd în 2008 cărţi apărute în 2008 în ţara lor de origine. Nu pretindem c-am fi cei dintîi, departe de mine gîndul unei asemenea vanităţi. Dar pot să vă promit un lucru: aceasta nu va fi singura carte care va apărea la MP anul acesta la mai puţin de douăsprezece luni de ediţia originală.

Pentru toţi cei interesaţi: Jeff se va afla în România în perioada 25-28 august – împreună cu Ann VanderMeer – şi va participa la lansarea a două dintre volumele sale, în Bucureşti. Voi reveni cu amănunte la momentul potrivit.

În imagine, viitoarea copertă a ediţiei originale a romanului lui Jeff, rod al muncii artistului Stephen Youll. Daţi click pe copertă pentru a vedea imaginea integrală.

Reclame

12 gânduri despre &8222;Predator: South China Sea&8221;

  1. care era comentariul, ca io nu l-am prins. bai, tre sa te misti repede daca vrei sa vezi ceva pe-acolo… sau sa faca cineva un blog „alte pareri despre tritonic”. acuma-s rau, dar chiar nu-i frumos. lucrurile neplacute se pot rezolva si altfel, fara brutalitate. brutalitatea stirneste reactii. cred ca e solutia cea mai proasta. dar trebuie sa fii oleaca trecut prin viata ca sa stii asta (daca n-o poti gindi).

  2. super faina coperta (mai ales ca n-o vad)
    dupa titlu sa inteleg ca e ceva urmare la seria Predator sau n-are nici o legatura?

  3. „Predator” e o franciza Fox (20th Century Fox, pe numele intreg). S-au scris citeva romane in serie, unele mai bune, altele mai proaste, pornind de la universul fictional creionat initial in filmul cu Schwarzie. „South China Sea” e unul dintre cele bune. O poveste mai inspirata, zic eu, chiar decit scenariul original. Cartea o sa apara in engleza pe 27 august, exact in ziua in care va fi lansata, in traducere romaneasca, la Bucuresti. Cite ceva despre continut, pe site-ul Dark Horse Books: http://www.darkhorse.com/profile/profile.php?sku=14-946

  4. Pingback: Pornografie cu cărţi (2) « Însemnări din colţu’ hărţii

  5. Pingback: Jeff VanderMeer - Predator: Teroare in jungla | Carti - TownPortal - Books

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s