Gata alegerile, incepe tirguiala!

Desi suna al naibii de electoral, titlul de mai sus nu vrea sa sugereze decit ca subsemnatul se va intoarce cu arme si bagaje acolo unde-i e locul, printre carti, dupa un scurt interludiu in care a fost mai mult preocupat de soarta urbei natale. Numaratoarea voturilor s-a incheiat, la consiliul judetean a iesit cine-a iesit si important e ca n-a iesit cine ma temeam, s-a ajuns in turul doi la primarie (si-a ajuns si candidatul meu, magna cum laude), oponentul sau imi pare a fi cam fiul ploii, turul doi e de-abia peste doua saptamini… Ergo, carti! Carti cu tona, cu kilometrul, carti cum numai la Bookfest si la Gaudeamus se pot vedea!

Am ajuns la Bucuresti acum doua ceasuri, m-am instalat si, de miine, voi putea fi gasit la Romexpo, pavilionul 14, stand nr.4 (a se vedea harta de mai sus), sub sigla Tritonic, unde se adaposteste si sora mai mica, Millennium Press. Vor fi cartile noastre toate, vor fi si reduceri, vor fi si noutati. Voi fi acolo si voi avea si surprize pentru prieteni. Programul lansarilor din standul Tritonic poate fi consultat aici. Ziua Millennium Press va fi simbata, mai exact la 18.30, cind in sfirsit va porni spre cititori mult-asteptata antologie CYBERPUNK a lui Bruce Sterling. Va fi de fata traducatorul cartii, Bogdan Gheorghiu si lui i se va alatura Florin Pitea. Cei doi vor avea in sfirsit prilejul sa ne dezvaluie in ce masura aceasta carte i-a influentat ca si scriitori, dar si in cariera academica (in cazul celui de-al doilea)… Aceasta e o invitatie. M-as bucura daca ne-ati onora cu prezenta.

Gata, la culcare! Miine am de lucru!

PS: Inca un maruntis… Veti fi observat ca am scris, total necaracteristic, fara diacritice. Le voi adauga deindata ce ma voi lamuri cum se fac setarile tastaturii in Windows Vista… Pina atunci, scuze. Blame it on Bill!

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Gata alegerile, incepe tirguiala!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s