Bookfest live!

Scriu din tirg, unde conexiunea wireless are un mare avantaj, e gratis, si un defect la fel de mare: ca tot ce-i gratuit la romani, e slaba rau.

Standul Tritonic, care gazduieste si Millennium Press, e excelent plasat, exact la intrarea in Pavilionul 14, nu poate fi evitat. Ceea ce e bine. Culorile-s placute vederii, ergonomia standului (care masoara nu mai putin de 125 mp!) e cea a unei librarii aerisite, cu titlurile aranjate pe arii de interes si pe autori. E cel mai reusit stand la care am poposit pina in prezent in calitate de expozant. Si daca ieri cam batea vintul pe aleea larga din fata noastra, azi (poate si datorita vremii superbe) peisajul s-a animat serios. Incepe binisor…
Ieri a fost, precum spuneam, o zi mai linceda, ne-am animat doar mai spre seara, cind au trecut pe la stand Dumitru Statescu, inconturnabilul Bebe, Florin Pitea (pardon, el a fost mai de dimineata)… Am sfirsit seara la DaMario, cu mincaruri italiene si prieteni buni: Millennium Press in formula completa (adica Bogdan Bucheru, Mike Haulica si subsemnatul) impreuna cu Tritonic in formula redusa (dar cu reprezentanti de soi: Bogdan si Andreea).
Azi am ajuns pe la standul Bastion, am primit carti de la un Cornel Secu numai zimbet si ne-am invitat reciproc la lansarile pe care le pregatim. Despre cartile de la Bastion, mai pe larg, deindata ce voi avea ocazia sa le rasfoiesc mai atent.
Si, daca tot am pomenit de lansari, iata programul primelor lansari, cele de vineri:

ora 15:00
Batalia pentru NATO de Ioan Mircea Pascu
invitati: Mireille Radoi, Radu Tudor, Sorin Encutescu; moderator: Bogdan Hrib.

ora 16:30
54/ 24 de Bogdan Teodorescu
invitati: Mihai Gâdea (director general Antena 2), Cristian Lascu (redactor-şef National Geografic), Horia Gârbea (preşedintele Asociaţiei Scriitorilor din Bucureşti), Victor Ponta (deputat Parlamentul României)
moderator: Bogdan Hrib, editor Tritonic

ora 18:00
Blestemul manuscrisului de Bogdan Hrib și Răzvan Dolea
invitaţi: Bogdan Teodorescu (analist politic), Valentin Protopopescu (jurnalist Radio România)

moderator: Sorin Staicu, redactor Tritonic.

Si, daca trei lansari cu invitati de calibru in aceeasi zi vi se par multe, sa vedeti ce urmeaza simbata!

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Bookfest live!&8221;

  1. sper sa gasesc pe undeva programul lansarilor de sambata’en detail’.m-ar interesa si programul de entertainment de seara.

  2. mi-ai adus aminte viu de acum doi ani, care mi se par acum doua ere 🙂 je vous embrasse, et au bonheur d’avoir de vos nouvelles.

  3. Despre Jihadul Butlerian ce se mai aude?

    Era vorba ca apare in mai… Apoi, pentru o scurta perioada a aparut pe site-ul Millennium Press septemberie sau noiembrie 2008 (nu mai tin minte exact) 🙂

  4. Horia, neaparat trebuie sa ne vedem, dar daca as fi stiut mai devreme, as fi putut ajunge. Daca mai stai in Bucuresti, anunta-ma!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s