Veşti bune din colţu' hărţii

Da, aţi citit corect. Azi n-am decît veşti bune.

În primul rînd, duminică la ora 10, Merişorul nostru naţional, nimeni altul decît Marian Coman, va fi vizibil pe ProTV, la emisiunea lui Cristi Tabără, Parte de carte. Se pare că se va discuta aprig pe marginea celui mai recent volum al lui Marian, TEORIA FLEGMEI. APEL LA MITOCĂNIE. Dacă n-aţi citit cartea, o puteţi comanda dînd click pe titlu. Descrierea emisiunii (pentru cei care n-o ştiu) sună aşa:

„Parte de carte este exerciţiul intelectual de la sfârşit de săptămână propus de Cristi Tabără. Emisiunea s-a născut dintr-o discuţie întâmplătoare cu oamenii care lucrează în industria cărţilor. În cadrul fiecărei ediţii, Cristi Tabără şi invitaţii săi discută pe marginea unei cărţi de actualitate, controversată, care se găseşte pe piaţă sau urmează să apară. Sunt dezbătute citate ambigue sau aluzive din volumul respectiv, într-o manieră deschisă şi liberă, astfel încât oricine, deşi nu a citit cartea, să fie interesat de subiect.”

Later edit: Marian a fost grozav, răspunsurile lui n-au reflectat deloc nedormirea nopţii anterioare înregistrării. Merishorul rulz big time! Emisiunea se desfăşoară încă, acum se vorbeşte despre sincronizarea pieţei de carte româneşti cu piaţa globală.

Asta ar fi una din veşti. Cealaltă veste priveşte una dintre surprizele pe care vi le-am promis din partea Millennium Press pentru tîrgul din noiembrie. Am primit confirmarea acceptării ofertei şi în cursul acestui weekend voi face şi marele anunţ. Nu vă spun despre ce-i vorba chiar acum fiindcă aş vrea să-mi ilustrez anunţul cu viitoarea copertă (iar pentru ilustraţia de-acolo voi avea răspunsul abia mîine sau poimîine). Stayed tuned, folks!

(în imagine: Merişorul printre cărţi)

Reclame

16 gânduri despre &8222;Veşti bune din colţu' hărţii&8221;

 1. Dupa cum am mai spus, cartea este nemaipomenita. o citesti ca pe un roman! Cititi-o si o sa va dati seama ca Marian nu este atit de nevinovat pe cit pare in poza!
  La mine surpriza o sa fie in noiembrie, cind o sa iau cartea de la BIG BAD BEAR personal!

 2. O emisiune de urmarit, intr-adevar.
  Despre surpriza numai de bine 🙂 (desi am doar o banuiala). Astept cu nerabdare si coperta, pentru ca de obicei sunt dezamagit de copertile de la noi. Nu si la „New Weird”, totusi.
  Si poate „wolful” intalneste „bearul” la targul din noiembrie 😉

 3. nu „poate”, ci „sigur”. si bearul face cinste cu o bere 🙂
  chiar asa, ce parere ti-au facut copertele noastre (ale MO-ului, adica)? nu ma supar nici daca-mi detaliezi intr-un mail.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s