Raţiunea de-a exista

Fiecare dintre noi are un motiv pentru care se trezeşte în fiecare dimineaţă, pentru care îndură angaralele zilei, pentru care merge mai departe, orice s-ar întîmpla, în ciuda oricăror obstacole. Pentru mine, raţiunea de-a exista are un nume: Ştefana.

Un copil frumos (că doar îi seamănă şi mamei, nu doar tatălui), un mutant potenţial periculos (datorită inteligenţei categoric peste medie – amicul Jeff V. spunea că Ştefana are cu siguranţă un accelerator de particule ascuns pe undeva şi face experimente menite să-i aducă dominaţia asupra lumii întregi – tot ce se poate!), o veşnică sursă de poante, de ziceri memorabile, de rîsete şi de îngrijorări părinteşti, o fabrică de pupici cum n-au mai existat, o viitoare sportivă/balerină/bioloagă şi fostă viitoare doctoriţă/rockeriţă/bikeriţă (oricum, are nişte alegeri mai interesante decît tatăl ei la aceeaşi vîrstă, care se voia inginer silvic), o minune şi-n pijama şi-n costumele-i elegante, o mîndrie cum n-am mai avut.

Acum şase ani şi un sfert de oră am auzit-o pentru întîia oară răcnind cît o ţinea guriţa. Cîteva minute mai tîrziu i-am văzut ochii mari şi curioşi (încă de pe-atunci). S-au scurs anii ăştia cu repeziciunea ceasurilor şi puişorul de două kilograme şapte sute şi cincizeci de centimetri lungime s-a făcut mare. La mulţi ani, fata lui tata!

Reclame

19 gânduri despre &8222;Raţiunea de-a exista&8221;

  1. La multi ani Stefanei si tot norocul din lume. Iar parintilor le doresc sa se bucure de fiica lor foarte multi ani de acum inainte (cel putin varsta Stefanei multiplicata cu 10) 🙂

    Horia, daca stii reclama la Jacobs, noi asteptam reactia ta intr-un caz asemanator 😉

  2. la multi ani cu mare intirziere si de la noi doi… sa mai zic chestia aia cu „mai bine mai tirziu decit niciodata”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s