Moş Berilă vine şi de Halloween

Moş Berilă n-are prea multă vacanţă. La fiecare sărbătoare, are daruri de împărţit şi, chiar dacă la noi Halloween se manifestă sub forma pomenirii morţilor şi mai puţin potrivit fermecătoarei tradiţii „trick or treat”, Moş Berilă tot v-a adus un mic dar. Ca să fie în ton cu apropierea Gaudeamus-ului şi să vă pregătească pentru ceea ce Millennium Press vă va oferi atunci, de data asta s-a gîndit să vă ofere un roman de John Scalzi!

AGENT TO THE STARS, scris în 1997, este cea dintîi încercare pe tărîmul romanului a meseriaşului din Ohio. Se află la cea de-a doua apariţie în formă tipărită. Cea dintîi a apărut în 2005 la Subterranean Press, în hardcover, şi exemplarele din ediţia respectivă sînt azi obiect de colecţie (pe Amazon.com, un exemplar cu semnătura autorului se vinde cu 130 de dolari). Cea de-a doua ediţie a apărut pe piaţă acum două zile la Tor. Dacă nu suportaţi să citiţi în format electronic, o puteţi cumpăra de aici. Dacă vreţi să ştiţi pe ce veţi da banii, ori pur şi simplu ochii voştri tineri n-au nimic împotrivă să-i chinuiţi savurînd pixeli, Moş Berilă v-aduce în dar ediţia electronică, disponibilă pe site-ul lui John Scalzi, aici. Enjoy!

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Moş Berilă vine şi de Halloween&8221;

  1. Pingback: Science Fiction And Fantasy - Page 19 - Computer Games Forum

  2. pare interesanta…in stilul vechi al scrierilor lui Heinlen…pacat ca e raspandita pe mai multe pagini, insa nu e o problema majora in final 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s