Outsider în Nautilus: despre prezentarea grafică (2)

nautilus10V-am promis că vă anunţ cînd o fi să apară… De-acum, e oficial online. Rubrica mea Outsider din numărul pe noiembrie al Nautilus-ului editat de Mike Haulică la Nemira e de-acum accesibil. Articolul meu, care continuă continuă seria de consideraţii pe marginea prezentării grafice a produselor editoriale de la noi începută în luna precedentă, are la bază concluziile chestionarului referitor la formatul cărţilor la care aţi avut amabilitatea de-a răspunde aici pe blog.

Timp de o săptămînă, am menţinut pe blogul personal un sondaj referitor la formatul cărţilor pe care preferă să le citească românii (şi îndeosebi aceia pasionaţi de F&SF, care constituie principalul public al jurnalului meu online. Am vrut să aflu care sînt dimensiunile ideale ale volumelor sau dacă nu cumva cărţile electronice sau audiobook-urile sînt alternativa aleasă la „copacii morţi”. Sigur, nu ştiu cît de reprezentativ este eşantionul ales. Dar este o bază de pornire valabilă pentru această a doua parte a discuţiei despre prezentarea grafică.

Puteţi citi întregul articol aici. Revista e de-acum disponibilă integral, aici. Despre formatul cărţilor citite scrie azi şi Terorista, cu aplicaţie la lectura „electronică”. Foarte savuroasă şi cît se poate de adevărată însemnarea…

Reclame

Un gând despre &8222;Outsider în Nautilus: despre prezentarea grafică (2)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s