Pregătiri de Gaudeamus (2)

A sosit de la tipar Catalogul Millennium Press. Arată tare bine (ca toate publicaţiile MP, de altfel, conform motto-ului meu călăuzitor, „Modestia e virtutea mediocrilor”), conţine toate informaţiile necesare despre editură şi cărţile noastre şi sper să fie un instrument folositor. Dacă treceţi pe la standul MP (standul nr.45 de la parterul Romexpo, pe care-l împărţim cu Tritonicii), luaţi catalogul, răsfoiţi-l şi apoi cumpăraţi o carte, două cărţi, nouă cărţi.

b1

Azi mai pleacă la tipar o carte. One more to go… dacă o mai fi timp… Stau cu urechile ciulite, pîndind telefonul, ca să aflu veşti din tipografie, despre ABAŢIE şi VITEZA ÎNTUNERICULUI. Şi mi-e o ciudă cumplită că n-o să fiu eu cel care va ţine în mînă primul exemplar tipărit.

b2

Mai sînt doar patru zile pînă plec şi iar am început să fiu dependent de prognozele meteo; nu că mi-ar ajuta prea mult să ştiu ce vreme va fi, dar detest să pornesc la drum pe vreme urîtă. De-atîta stat cu nasul în calculator, mă dor ochii, semn că nu mai e mult…

Da, nu mai e mult. O să fie bine. Şi la vară, cald.

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Pregătiri de Gaudeamus (2)&8221;

  1. E si tarziu si foarte greu, toate intrebarile imi par improprii…Dar l-ai cunoscut pe ValAntim? As aprecia orice raspuns, mai mult decat ti-ai putea imagina. Merci.

  2. Pingback: O tură pe bloguri « Colierul de perle al bunicii

  3. Catalogul arata super!
    Cel mai probabil voi putea veni la tirg simbata (cel putin asa sper), depinde de program. Astept cu nerabdare sa ne intilnim, ar fi o incintare 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s