Gaudeamus 2: Picking up speed

img_5017

A doua zi de tîrg. Mai populat pavilionul central de la Romexpo decît e de obicei în a doua zi de tîrguială. Am vîndut mulţumitor, deşi noutăţile n-au ajuns decît parţial. Ceea ce lipseşte va ajunge mîine dimineaţă. Tot mîine soseşte şi Dan Doboş, aşa că pregătiţi-vă să-l asaltaţi pentru autografe. Vă aşteptăm în standul nostru! În imagine, Mike şi Bogdan aka Kyodnb, jumătatea autohtonă a Cititorului SF, în faţa standului nostru.

dsc00229

Nu uitaţi, azi la ora 16.00, la standul 27 (al Tritonicilor) se lansează POVESTIRI FANTASTICE, volumul lui Liviu Radu proaspăt apărut la Millennium, laolaltă cu BLOCUL CÎŞ, cel de-al doilea romanţ cu Waldemar publicat de Tritonic. Autorul, care a împlinit azi 60 de ani, va acorda autografe. Va fi de faţă şi doctorul Corn, care semnează prefaţa antologiei.

dscf1683

Să revin la ziua de azi. Împreună cu Mirela Neculcea, am lansat-o azi pe Oana Stoica-Mujea, cu RĂZBOIUL REGINELOR, primul volum al unei serii ample, DINASTIILE. O lansare frumoasă, o autoare răpitoare, o familie tare simpatică, o carte arătoasă (frumoasă coperta, Alexandra!) şi o cină la Crowne Plaza unde ne-am simţit tare bine. Poze de la lansare puteţi vedea pe blogul lui Gogu, aici. Şi, de asemenea, pe blogul Isabellei (o doamnă fermecătoare).

img_5021

Am fost apoi la lansarea POVEŞTILOR BEAU MONDE, o antologie care pare interesantă pentru cei interesaţi de VIP-uri, fashion etc. A vorbit frumos despre carte Andreea Raicu. Bogdan Hrib părea tare serios…

Au început să apară prietenii prin tîrg. Bogdan Suceavă (care mîine lansează VINCENT NEMURITORUL, un roman SF apărut la Curtea Veche), Simona Kessler, George Vulturescu, Dumitru Stătescu, Roxi Brînceanu, Beck… Mîine vin şi alţii. Sper să fim cît mai mulţi la lansarea lui Liviu.

E fain în tîrg, veniţi şi voi!

Anunțuri

11 gânduri despre &8222;Gaudeamus 2: Picking up speed&8221;

  1. Pingback: Revista blogurilor, 17-23 noiembrie | bookblog.ro

  2. Off doamne! si doar am zis ca standul MP e locul de intilnire al tuturor blogerilor si fanilor SF&F si ceilalti ca nu e cu suparare,data viitoare Assasin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s