Mugur Cornilă se întoarce!

Mugur Cornilă se întoarce, mai dinamic ca oricînd. Portalul RomaniaSF Online a fost reactualizat, cu cîteva articole interesante. Tartorele, Mugur însuşi, semnează un editorial intitulat „De la capăt!”, în care îşi exprimă neîncrederea în clasa politică românească (şi nu numai) şi pledează pentru o schimbare de paradigmă la nivel global:

Se pare ca nu doar noi ne schimbam, ci lumea insasi. Sunt semne de nerabdare din toate partile: stiinta evolueaza in directii odata considerate neserioase; societatea merge sincopat, parca ar astepta o buturuga imensa care s-o rastoarne; educatia nu mai are nici un reper, desi are milioane de directii. Insasi planeta da semne de nervozitate, scuturandu-se din ce in ce mai des, ca pielea unui bivol pe care stau, mai mult sau mai putin doriti, diversi paraziti.

Dosarul „Universul holografic”, cu care RomâniaSF Online se relansează, mai cuprinde articole semnate de Florin Grigoraş (fizician şi cercetător), Denise Preton şi Christopher Largent, Elizabet Sahtouris (care scie despre redefinirea conceptului de Dumnezeu).

13

Şi celelalte proiecte RoSF ale lui Mugur o iau încet din loc. Imaginastore, librăria iubitorilor de F&SF, e gata să-şi primească din nou clienţii. Blogul RoSF, dedicat ştirilor de profil, anunţă, între altele, reeditarea ABAŢIEI lui Dan Doboş la Millennium Press. La această adresă, găsiţi o serie de linkuri cu relevanţă în ceea ce priveşte F&SF-ul de la noi. SciFiBlog e un blog de recenzii de carte şi film deopotrivă, avîndu-i ca semnatari pe Mircea Opriţă, Lucian Vasile Szabo şi alţii. SciFiZone un soi de colecţie de clipuri audio şi video, un YouTube sau un Trilulilu de gen, dacă vreţi. ISFdb e un alt blog, cu ştiri de interes pentru fanii F&SF preluate din oceanul internetului, iar RoSFdb este prima enciclopedie şi bază de date specializată în science-fiction, fantasy, horror şi domenii conexe din Romania, un wiki elaborat îndelung, cu informaţii aduse la zi.

Se vede munca depusă cu pasiune, se vede că Mugur n-a stat degeaba. Notaţi-vă adresele de mai sus!

Reclame

4 gânduri despre &8222;Mugur Cornilă se întoarce!&8221;

  1. Uite dom’le ca cineva mai si munceste pe cimpu’ sf-ului!Ma doare lenea numai cind ma gindesc la cit e de munca!Felicitari si mult succes{din interes}!InMUGUResc sitele sf peste noapte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s