O carte la zece zile (1): POVESTIRI FANTASTICE de Liviu Radu

Începînd de astăzi, Millennium Press inaugurează o acţiune promoţională permanentă. La fiecare zece zile, vom desemna o carte care, pe perioada următoarelor zece zile, va putea fi achiziţionată cu o reducere de 20% (şi, desigur, cei care o vor comanda au să o primească în sistemul clasic al coletelor cu ramburs, fără să fie nevoiţi să achite taxele poştale).

am06-liviu-radu

Cartea primelor zece zile este antologia de POVESTIRI FANTASTICE a lui Liviu Radu, apărută în colecţia Antologiile Millennium, coordonată de Michael Haulică. În perioada 22 ianuarie – 1 februarie, volumul care adună laolaltă cele mai bune povestiri ale prozatorului bucureştean va putea fi achiziţionat la preţul de 28 lei (faţă de 35, cît ar costa în mod obişnuit), printr-o comandă trimisă de aici. Vă aşteptăm.

De ce am ales tocmai această carte pentru prima ediţie a promoţiei? Ei bine, POVESTIRI FANTASTICE de Liviu Radu a avut parte de o primire mai mult decît cordială din partea prietenei noastre, Terorista:

O antologie din mai multe volume anterioare, 350 de pagini, 14 povestiri, de la istorii alternative la vampiri, de la scene biblice la Jack Spintecatorul, de la fantezii cu pirati la conspiratii universale. Citit fara probleme, autorul e bun, merita. Te face sa fii curios ce se intimpla, dar nu e nici o graba, exista atmosfera, personaje (mai mult atmosfera decit personaje, ce-i drept), limbaj adecvat, ici si colo umor, mici experimente.

Puteţi citi integral textul recenziei direct la sursă. Mulţumim, LuciaT! Şi, dacă recenzia v-a îndemnat la lectură, profitaţi de oferta noastră!

Reclame

15 gânduri despre &8222;O carte la zece zile (1): POVESTIRI FANTASTICE de Liviu Radu&8221;

 1. Frumos.
  Dar, daca comand acum, peste 10 zile comand si urmatoarea carte din oferta, iar apoi urmatoarea, va convine sa-mi trimiteti 3 co(t)lete in loc de 1?

 2. A, si neste recomandari (sugestii suna prea urit):
  1. daca este o colectie (ma refer la M’Epic), atunci coperta sa fie mai unitara;
  de exemplu: numele autorului in partea de sus, iar titlul in partea de jos, chiar daca fonturile si culoarea lor vor fi diferite de la o carte la alta.

  2. daca tot s-a dat ceva malai pe o coperta, nu inteleg de ce a fost inghesuita pe mai putin de jumatate din coperta (vezi RÃZBOIUL BÃTRÎNILOR)

  3. la viitoarea antologie M e mai frumos „Millennium, volumul I” sau „Millennium 1” ?

  pareri personale, deh

 3. dar nu e nevoie de nici o multumire, eu mersi, ca e misto cartea si exact de una ca ea aveam nevoie acum
  si-mi pare rau ca am uitat sa spun in insemnarea mea de povestirea in care ajunsesera handicapatii la putere si in care un tip blond, inalt si bine facut era o uriciune 🙂

 4. @luciat: si eu iti multumesc pentru ca recenzia de pe blog ma convins sa comand cit mai repede, ceea ce am si facut.

 5. A, sa nu uit, poate reusesti sa o convingi pe Ona Frantz sa mai scrie un roman apropiat ca valoare de „Sfasierea”.
  Si Orasul ciinilor 2 spune ceva?

 6. Pingback: Errata lui Jeff « Ugly Bad Bear’s Blog

 7. Pingback: Work in progress « Ugly Bad Bear’s Blog

 8. @calin ne bunu’: Din păcate, Ona scrie o cărticică de cu totul alt gen şi mult mai comercială decît Sfîşierea, dar îţi mulţumeşte frumos pentru ce ai spus.

 9. Pingback: Vestea nr.2: Încă un român în portofoliul MP şi alte veşti « Ugly Bad Bear’s Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s