Două veşti mari… în curînd!

Da, am două veşti mari! Amîndouă bune. Dar am să fiu purcel şi-am să le ţin pentru mine pînă mîine, cel tîrziu poimîine. Nu ca să vă fac în ciudă, ci ca să pot să vi le anunţ aşa cum trebuie, în cadru festiv cum ar veni. Aşadar, stay tuned!

Pînă atunci, amintiţi-vă că doar azi mai puteţi vota pentru nominalizarea cărţilor voastre preferate pe blogul Cititor SF. Care blog tocmai şi-a crescut numărul autorilor la 5, lui Kyo, Aspoiu şi Feri alăturîndu-li-se Feeria şi Dreaming Jewel, două domnişoare care au gusturi grozave în materie de lecturi. Şi vă mai spun că au mai rămas doar două zile (mîine şi poimîine) pentru a profita de promoţia „O carte la zece zile”, cumpărînd de-aici antologia de POVESTIRI FANTASTICE a lui Liviu Radu.

În sfîrşit, un scurt anunţ: în Observatorul Cultural de săptămîna aceasta Michael Haulică ne anunţă că s-a îndrăgostit de o carte: VITEZA ÎNTUNERICULUI de Elizabeth Moon. Articolul poate fi citit integral aici. Şi, desigur, cartea poate fi cumpărată direct de la editură, dar şi din librăriile la care a ajuns deja.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Două veşti mari… în curînd!&8221;

  1. Dumnezeule…Horia, fie-ti mila de noi ! Esti ca picatura chinezeasca ! DE doua luni ma uit in fiecare zi pe blogul asta si-mi vine sa-mi smulg parul din cap. SCOATE ODATA „JIHADUL” ALA BLESTEMAT PE PIATA, CA ALTFEL INNEBUNIM CU TOTII !

  2. si asta e o veste buna: MP este pe locul 2 ca numar total de nomnalizari adunate de edituri la premiile Cititor SF, cu 9 prezente in liste, dupa Nemira (care are 23). Un clasament pe edituri gasiti la stiri, in Nautilus.

  3. Frumoasa vestea asta, intr-adevar. Cel mai tare ma bucur pentru recunoasterea obtinuta de doua dintre cartile noastre de suflet, NEW WEIRD si POVESTIRILE lui Liviu, dar si pentru traducerea Onei la VITEZA lui Moon. La naiba, pentru toate ma bucur!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s