O carte la zece zile (2): VITEZA ÎNTUNERICULUI de Elizabeth Moon

Avînd în vedere succesul de care s-a bucurat prima ediţie a promoţiei „O carte la zece zile”, Millennium Press vă oferă, începînd de azi, posibilitatea de-a cumpăra un alt titlu în aceleaşi condiţii.

mp07-moon1

VITEZA ÎNTUNERICULUI de Elizabeth Moon este disponibilă, în perioada 2-11 februarie, printr-o simplă comandă aici, la preţul de 24,00 lei (faţă de 30,00 lei, cît e preţul în librării). Desigur, taxele poştale sînt suportate de către editură. Despre această carte, una dintre cele mai valoroase pe care le-a publicat Millennium Press, a scris săptămîna trecută Michael Haulică, într-un articol extraordinar publicat în Observatorul Cultural:

M-am îndrăgostit de cartea asta: VITEZA ÎNTUNERICULUI de Elizabeth Moon. […] Carte recompensată cu Premiul Nebula în 2004 şi nominalizată la Premiul „Arthur C. Clarke“ în 2003. Mi se întîmplă destul de rar, citind SF, să intru într-o astfel de relaţie cu o carte. Probabil că e vorba de acel sense of wonder, dar îmi rezerv dreptul de a înţelege prin asta (cel puţin în acest caz) bucuria şi plăcerea pe care ţi le oferă o carte, o carte pur şi simplu.

Puteţi citi textul integral al articolului aici. Iar aici găsiţi motivele care m-au determinat să achiziţionez drepturile pentru publicarea acestui volum.

Reclame

6 gânduri despre &8222;O carte la zece zile (2): VITEZA ÎNTUNERICULUI de Elizabeth Moon&8221;

  1. Pingback: Varia « Blog de carti

  2. Salut!

    Am comandat cartea in decembrie si nu am primit-o. Sa o mai comand sau primesc comanda anterioara?

  3. Pingback: PROMO: Elizabeth Moon - Viteza întunericului « Colierul de perle al bunicii

  4. Wow!da’i misto tare,Flori pentru Algernon e mic copil pe linga aceasta capodopera,nu trebuie ratata iar cine se respecta nu trebuie sa-i lipseasca din biblioteca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s