Short, sharp, shock: Ieri, azi, mîine şi poimîine

Sebastian Corn aka Dr. Florin Chirculescu a fost ieri invitatul lui Victor Ciutacu la emisiunea acestuia de pe Antena 2, „Vorbe grele”. Deşi, de regulă, îmi repugnă individul public Ciutacu şi ceea ce îi iese pe gură, deşi se însoţeşte la emisiunile-i, dar şi pe blog, cu personaje cel puţin dubioase, de astă dată n-am putut decît să-i admir simţul actualităţii. Mi-aş fi dorit ca discuţia cu Cornuleţul nostru să fi avut loc pe alt post de televiziune, unul mai mainstream şi mai de încredere şi urmărit de cît mai mulţi români. Puteţi urmări întreaga emisiune, pe parcursul căreia doctorul Corn s-a descurcat exemplar, aici. Iar Ciutacu, paradoxal, a făcut dovada că ştie să fie şi altfel decît plin de spume faţă de guvernanţi, semn că enormul bun-simţ al Cornului e molipsitor.

Azi e ultima zi cînd puteţi vota pentru Premiile Cititor SF, aici. Aşadar, mai aveţi cîteva ore pentru a vă spune părerea şi, de ce nu, pentru a răsplăti cărţile care v-au încîntat în 2009.

Mîine expiră cea de-a doua promoţie „O carte la zece zile”, despre care puteţi afla amănunte aici. Sau aici. De poimîine începe o nouă promoţie şi, cu un pic de noroc, veţi putea primi ambele cărţi în acelaşi pachet, cu aceeaşi reducere.

macheta-lasare-satu-mare

Poimîine, dacă treceţi prin Satu Mare sau sînteţi din partea locului, puteţi asista la lansarea volumelor RĂZBOIUL REGINELOR de Oana Stoica-Mujea şi BLESTEMUL MANUSCRISULUI de Bogdan Hrib şi Răzvan Dolea, în prezenţa autorilor, la Muzeul Judeţean, de la ora 14. S-a întîmplat minunea, Big Kahuna Bogdan vine la Satu Mare!

3 gânduri despre &8222;Short, sharp, shock: Ieri, azi, mîine şi poimîine&8221;

  1. Ce lansare bai tata!? Astea-s aparute de anu’ trecut…
    Poate incercare de resuscitare, si punerea cenusii in cap (de frica avocatului…) 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s