Countdown: 2!

Luni. Luni chiar apare. Omul nostru din Bucureşti (unul din ei, mă rog) a văzut-o, a pipăit-o şi mi-a urlat în telefon: ESTE! Deja mi-e lehamite de cîte ori am anunţat-o ca iminentă… Acum însă e sigur. Se pare că va fi una dintre cele mai elegante apariţii Millennium Press. Format mai comod (125×195 mm), prezentare mai aerisită, o copertă trăznet, mai multă informaţie disponibilă la prima vedere datorită „aripioarelor”, laminare lucioasă… Ladies and gentlemen, dacă n-aţi comandat-o încă, grăbiţi-vă! Mai avem doar cam o duzină de exemplare care-şi caută stăpînul, înainte chiar de-a fi înregistrat volumele în stoc! În rest, toate exemplarele din acest prim tiraj al volumului JIHADUL BUTLERIAN sînt fie rezervate celor care-au trimis comenzi (din mai anul trecut încoace), fie arvunite de librării (unde, precum se ştie, va fi bătaie mare pe ele).

Două aniversări, azi şi mîine. Azi, prietena noastră şi traducătoarea antologiei MILLENNIUM EST, Coralia Telea, mai pune un an în buletin. Mîine, Jack Dann, eroul promoţiei noastre actuale şi autorul romanului JAMES DEAN, REBELUL, împlineşte, la rîndul său, o vîrstă. Le urăm la mulţi ani, cu bucurii şi sănătate!

Şi aşa, la spartul tîrgului, pentru voi toţi:  Happy Valentine’s Day!

Reclame

6 gânduri despre &8222;Countdown: 2!&8221;

  1. Luni o primesc si eu,dar am zis si eu ca pina nu o tin in mina,nu anunt nimic!Asa ca de luni porniti vinatoarea,copii!{Si am vrut sa o spun primul de dimineata!}

  2. Pingback: Ghicitoare 2 « Manelist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s