ABAŢIA lui Dan Doboş în Evenimentul Zilei

Despre ABAŢIA lui Dan Doboş, în noua sa reîncarnare de la Millennium Press, scrie Bogdan Hrib în Evenimentul Zilei de astăzi:

De fiecare dată când aflu că apare o a doua ediţie a unui volum sar în sus de bucurie. Cărţile se vând deci! Şi dacă autorul este român, bucuria e cu atât mai mare! Despre „Abaţia“ lui Dan Doboş auzisem de ceva vreme, dar nu o citisem. Nici măcar nu văzusem prima ediţie apărută în 2002, la Nemira.  […] O copertă elegantă şi sobră, dar care te trimite cu gândul la un volum de istorie şi nu la unul de fantasy sau SF.

Găsiţi articolul integral aici. Mă bucur că i-a plăcut şi sper să-i placă şi următoarele volume, care vor apărea în cursul acestui an: BLESTEMUL ABAŢIEI în cursul primăverii, iar INFINITA ABAŢIE pînă la Gaudeamus-ul viitor. Doritorii pot comanda cartea la adresa ştiută.

Cît despre DUNE: JIHADUL BUTLERIAN… A mai rămas mai puţin de-o zi pînă cînd primele exemplare vor porni spre cei care-au făcut comenzi online, iar alte exemplare vor poposi pe tarabele din Bucureşti, urmînd să ajungă şi în librăriile din ţară cît de curînd.

Reclame

8 gânduri despre &8222;ABAŢIA lui Dan Doboş în Evenimentul Zilei&8221;

  1. şi eu îmi aştept „comanda” şi mă înscriu la următoarele volume ( cam mare distanţa în timp înte apariţii . facem cu nervu’,grăbiţi plz )
    între vecini nu se face livrare la uşa librăriei clientului ?

  2. Jihadul exista!Wow!Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie bucuria din sufletul meu! Horia esti cel mai tare!

  3. „Salusa Secundus atirna in desertul spatiului” Asa incepe un vis implinit!E aici,are amprentele mele pe ea,ii simt mirosul inca proaspat de tipografie!De miine va astept sa impartim bucuria!Cartea are in sfirsit dimensiunile cele mai potrivite,e bine legata,coperta cu siguranta va candida la premiile „Cititor SF” la anul si se incadreaza perfect in universul „Dune”!E prima carte care dovedeste ca „Millennium Press” s-a facut mare si merge pe propriile picioare!La mai multe si la mai bune!Felicitari papa’ Bear!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s