Ai mei: Elizabeth Moon

Am scris de prea multe ori despre VITEZA ÎNTUNERICULUI, aşa că n-am să vă mai bat azi la cap cu acest extraordinar roman pe care l-am inclus în noua promoţie „Cărţi de martie”. De astă dată, vă voi aminti doar de recenzia lui Michael Haulică din Observatorul Cultural, care-a fost recent preluată şi de Institutul Cultural Român. Dacă n-aţi avut pînă acum ocazia, o puteţi citi, aşadar, şi pe pagina ICR, aici.

3 titluri = 40 lei

3 titluri = 40 lei

Despre Elizabeth Moon am să vă spun astăzi altele. Autoarea americană s-a reîntors la dragostea-i dintîi, genul fantasy, mai exact la universul ficţional din THE DEED OF PAKSENARRION, trilogia cu care a debutat în 1988 la Baen Books şi care i-a adus în 1989 Compton Crook Award pentru cel dintîi volum, SHEEPFARMER’S DAUGHTER. Ulterior, Moon a scris un diptic care aprofunda evenimente din trecutul lumii lui Paks, diptic reunit într-o ediţie omnibus tot la Baen, sub titlul THE LEGACY OF GIRD (1996). Noua trilogie, al cărei prim volum va fi lansat în 2010 de Del Rey Books, continuă saga lui Paks din punctul în care se încheiase OATH OF GOLD, cel de-al treilea volum din THE DEED.

THE DEED OF PAKSENARRION şi THE LEGACY OF GIRD sînt în prezent disponibile sub forma unor omnibus-uri, în format trade-paperback. Un click pe titluri vă va permite să le achiziţionaţi de pe Amazon.com.

Reclame

4 gânduri despre &8222;Ai mei: Elizabeth Moon&8221;

  1. Acu vazui mai bine copertile. Care dintre tanti din mijloc e Sara?

    P.S. Inca una din asta si cre ca intru la spam. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s