Ultima zi a promoţiei CĂRŢI DE MARTIE

3 titluri = 40 lei

3 titluri = 40 lei

Nu uitaţi, azi e ultima zi în care mai puteţi să profitaţi de promoţia „Cărţi de martie” şi să le faceţi iubitelor, nevestelor, fiicelor sau mămicilor voastre o surpriză frumoasă, cu trei cărţi care să le meargă la inimă şi la minte deopotrivă, toate la un preţ incredibil, de numai 40 de lei.

Cărţile în cauză sînt:

  • Michael Haulică – AŞTEPTÎND-O PE SARA, volum despre care revista Playboy scria că ar fi „o parabolă erotizantă a mediului virtual”, iar Liviu Antonesei considera că ar fi răspunsul potrivit la întrebarea pusă de Mircea Cărtărescu, în titlul celui mai de succes volum al său: DE CE IUBIM FEMEILE?
  • Nicola Griffith – RÎUL LINIŞTIT, extraordinarul roman care a cucerit premiul Nebula în 1996 şi a contribuit la consolidarea reputaţiei autoarei britanice, pe-atunci recent emigrată în Statele Unite pentru a fi alături de iubita sa, scriitoarea Kelley Eskridge (şi ea nominalizată la Nebula anul acesta, by the way).
  • Elizabeth Moon – VITEZA ÎNTUNERICULUI, premiul Nebula în 2004 şi unul dintre finaliştii premiului Arthur C. Clarke în acelaşi an, o carte surprinzătoare a unei autoare care s-a distins în F&SF-ul militarist, după un debut în 1988 care i-a adus un Compton Crook Award (un premiu de care la noi abia în anii din urmă s-a auzit, de cînd printre laureaţi se numără Joe Hill, de pildă).

Pentru a beneficia de reducerea propusă de noi, e suficient să accesaţi această adresă şi să ne transmiteţi coordonatele la care vreţi să primiţi cărţile în sistemul clasic al coletelor cu ramburs (taxele poştale fiind achitate de către editură). V-aş fi recunoscător dacă veţi preciza, în spaţiul de comandă, promoţia „Cărţi de martie”.

V-aştept cu drag!

3 comentarii la „Ultima zi a promoţiei CĂRŢI DE MARTIE

  1. Pingback: Colierul de perle al bunicii

  2. Pingback: Blogus: o analiza superficiala - Recenzii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s