Cronicile Apocalipsei: anunţul oficial

culled

Vă mai amintiţi de însemnarea aceasta? Promiteam atunci că va veni şi anunţul oficial, cît de curînd. Adică… azi.

Molima s-a ivit din neant, aruncînd naţiuni întregi în nefiinţă, singurii supravieţuitori fiind cei cu o anumită grupă sanguină. Populaţia a fost decimată, iar civilizaţia umană s-a prăbuşit. Lumea s-a dus naibii, fără speranţă de întoarcere. Infrastructurile s-au prăbuşit, iar singura lege e cea impusă de cei care deţin armamentul cel mai sofisticat. Pe străzile de-acum pustii ale oraşelor, supravieţuitorii au început să se întrebe dacă nu cumva nu ei au fost cei ocoliţi de noroc…

Sălbăticia şi-a instaurat dominaţia, secte conduse de fanatici au pus stăpînire pe ceea ce a mai rămas din societatea occidentală. În haosul post-apocaliptic, un om sfîrşit primeşte un semn care redeşteaptă în el o speranţă în aparenţă imposibilă şi înţelege că aceasta e ultima şansă de a-şi recîştiga umanitatea pierdută demult, în sîngele, mizeria şi groaza holocaustului.

Groază, sînge, acţiune nonstop – entertainment în stare pură, o întoarcere la ceea ce iubitorii de F&SF au căutat dintotdeauna, în primul rînd, în lecturile lor predilecte. Cam asta e ideea cărţii la a cărei traducere lucrează acum intens prietenul Mircea Pricăjan. O carte care va apărea la Millennium Press, probabil la timp pentru Bookfest, deschizînd o serie care, sper din tot sufletul, îşi va cîştiga mulţi fani.

series_banner_the_afterblight_chronicles

Ieri am semnat şi expediat contractul pentru primele două titluri ale CRONICILOR  APOCALIPSEI. Potrivit prevederilor acestuia, vom avea la dispoziţie şi extraordinar de elocventele ilustraţii de copertă ale lui Mark Harrison. Dacă totul merge bine, pînă la sfîrşitul acestui an vom vedea publicate versiunile româneşti ale volumelor THE CULLED şi KILL OR CURE şi, cu voia voastră, a cititorilor, vom achiziţiona următoarele poveşti din acest univers ficţional violent imaginat de prietenii noştri de la Abaddon.

19 comentarii la „Cronicile Apocalipsei: anunţul oficial

 1. Ma intreb unde va ajunge Millennium Press daca va continua pe linia aceasta 🙂 Felicitari!
  Pana acum mie mi-a placut cel mai mult „School’s Out” din serie si de abia astept sa citesc si urmatoarea aparitie din series scrisa de Scott Andrews.

 2. Wow!Cea mai senzationala surpriza!Horia is the best! Vreau sa fiu primul cititor care achizitioneaza cartea asta ,te rog!
  In sfirsit rugile mele au fost ascultate de Doamne ,Doamne,traiesc intr-o stare nesfirsita de fericire cu MillenniumPress(Horia cel mai tare urs! 🙂 si credeti-ma cind spun asta) plus Nemira care are cele mai tari titluri si contracte!
  Ce va pot spune sunt doar doua cuvinte: VA IUBESC!

 3. Vrei sa fii cel de-al doilea cititor al cartii?iti urez mult succes!De-abia astept sa apara!{ BEARLY}

 4. Trebuie sa recunosc!Primul cititor e intotdeauna traducatorul!Dupa aceea urmeaza Bebe!!!:)

 5. Propun un nou substantiv :bebe=Primul cititor amator care citeste un sf/f/horror in limba romana(nu are plural)!!! 😀

 6. Bebe a fost si va fi intotdeauna primul cititor al cartilor de la Millennium Press. Fie si numai pentru faptul ca a fost cel dintii care a dat banii pe o carte aparuta la noi, acum trei ani si jumatate.
  Va multumesc tuturor pentru entuziasm. Si, cu dedicatie speciala pentru Dark Wolf: daca ne-ar fi buzunarele la fel de pline precum ne e mintea de idei, ohooo… Altminteri, Millennium Press o sa ajunga acolo unde si-a propus: la cititori. Ceea ce nu-i de lepadat 🙂

 7. @Adinab:Nu se refera doar la mine,e un substantiv comun!{Tu stai cu Bastion-ul in curte=mare avantaj!}
  @Horia:Sper sa fiu mult timp de-acum in colo primul cititor al cartilor Millennium Press!!!Merita!

 8. Sa apara cartile si voi fi printre primii care le cumpara!Si da Bebe are dreptate cartile de la MillenniumPress merita! 🙂

 9. Pingback: Cover art via Millennium Press… « Cititor SF

 10. Forte frumoase copertile! Sunt cartonate ?(dar asta nu are importanta)Presupun ca va fi pe acelasi loc cu …John Scalzi?sau Brian HERBERT ?Copertile astea parca te obliga sa citesti cartea !(poate este numai parerea mea)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s