Bookfest 2009 (1): Ziua întîi, miercuri

N-a fost rău, în ciuda previziunilor alarmiste ale unora și altora. Dimineață a cam plouat și numărul vizitatorilor a fost cam la nivelul obișnuit într-o primă zi de tîrg, dar după prînz cerul s-a luminat și fluxul a crescut neașteptat. Lansări notabile n-au prea fost, din punctul meu de vedere. Au trecut pe la noi pe la stand mulți prieteni și am avut ocazia să mai schimbăm o vorbă. Iulia Anania, soții Ghidoveanu, Jeje, Alex de la TownPortal Books… M-am salutat cu Radu Paraschivescu, Robi Șerban, Silvia Colfescu…

Bebe și Nicu au fost geniali, practic n-a trecut nici un vizitator pe la standul Millennium Press care să nu fi cumpărat ceva. Topul vînzărilor pentru prima zi ne-a surprins:

 1. Antologia MILLENNIUM FANTASY & SCIENCE FICTION
 2. DUNE: JIHADUL BUTLERIAN
 3. SUPRAVIEȚUITORUL (primul volum al CRONICILOR APOCALIPSEI)
 4. PREDATOR: TEROARE ÎN JUNGLĂ
 5. VITEZA ÎNTUNERICULUI

Interesant, nu-i așa? Dacă m-ați fi întrebat ieri dimineață, aș fi putut să jur că JIHADUL va fi pe primul loc. Copertele titlurilor noi au fost apreciate, lumea s-a interesat de viitoarele apariții, am mai băut cîte-o Stella fără la terasa de-afară și-am bîrfit fără jenă concurența… Zi de tîrg obișnuită, dar foarte ca lumea. Să vedem ce va fi azi.

11 comentarii la „Bookfest 2009 (1): Ziua întîi, miercuri

 1. asa domne, baga tare si ada banu aici, local, sa facem ceva si cu orasu asta 🙂
  ciocanituri de beri si sa creasca PLB-u! (Produsu Local Brut 😀 )

 2. Din pacate se pare ca nu voi putea ajunge la Bookfest anul acesta. Dar la cit mai mari vinzari (si pastreaza ceva pentru o comanda, te rog 😉 ). Iti scriu saptamina viitoare pentru citeva dintre titluri.

 3. am reusit sa ajung azi la targ….

  Chiar ma bucur ca am ati adus printre altele jihadul butlerian pe care de-abia asteptam sa-l iau, supravietuitorul, razboiul batranilor si abatia … daca mai aveam bani luna asta chiar mai plecam cu o sacose dar nu-i nimic….le comand eu mai tarziu ….

  bravo…felicitari si sper sa scoateti cat mai repede si restul tiltulrilor ca sa va golim rafturile 🙂

 4. multumiri tuturor pentru urari si complimente, ne bucuram si noi ca volumele abia aparute se bucura de asemenea succes. sa speram ca si zilele ce vor urma vor fi la fel de fructuoase 🙂
  @buzdu: la volumele proaspat aparute, reducerea e de 20%, la cele de anul trecut e 30% and so on… pina la volumele omnibooks care sint, toate, la pretul unic de 5 lei.

 5. Desi partea (mare a) leului o s-o cam las anul asta pe la Nemira, o sa trec si pe la voi pentru Viteza intunericului si Razboiul batranilor. Bineinteles, sa-i vad si pe cei doi (geniali care au speriat targul) in actiune. :D.

 6. Pingback: Bookfest 2009, partea 1 din 2 « Cu musca la arat

 7. Pingback: Bookfest 2009, partea 1 din 2 | Blog RomaniaSF Online

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s