Scurt, căci lucrez

Happy Bear with roll-up banner

Happy Bear with roll-up banner

Vă spun mîine sau poimîine la ce anume am muncit. Deocamdată, precum spune şi titlul însemnării, voi fi scurt şi-am să vă îndemn cu lectura în noi direcţii, cu speranţa că vă voi convinge să contribuiţi, ca o consecinţă, la prosperitatea întreprinderii numită Millennium Press (care, dacă cumva nu ştiaţi, a împlinit patru ani în prima zi a tîrgului!).

Florin Pîtea a recitit, la distanţă de cincisprezece ani, ADRENERGIC!-ul lui Sebastian A. Corn şi îşi exprimă (cu accente autobiografice, precum îi e obiceiul) entuziasmul, într-o însemnare de pe blogul său. Mulţumim, dom’ profesor!

Pe Bookblog, Cristi Mitran, cel mai consecvent cronicar al SF-ului din echipa de cititori înverşunaţi, ne povesteşte de ce i-a plăcut antologia MILLENNIUM FANTASY & SCIENCE FICTION editată de Michael şi de mine.

Citiţi recenziile, cumpăniţi (dar nu prea mult!) şi scoateţi banul, comandînd cele două cărţi aici! Dacă n-or să vă placă, vă promit că la Gaudeamus vă dau banii înapoi (în sistemul de buy-back patentat de colegii de la Tritonic).

Reclame

2 gânduri despre &8222;Scurt, căci lucrez&8221;

  1. Avand in vedere ca am reusit sa citesc jumatate din carte „Jihadul Butlerian” intr-o zi, cred ca, in loc sa astept Gaudeamus pentru a cere banii inapoi, pot incerca sa stresez traducatorii pentru a se grabi cu scoaterea pe piata a celei de-a doua carti din serie. Dar repede, pana nu incep cu seria Marilor Caselor si raman fara bani.

    Dupa o incercare de a glumi cred ca ar fi cazul sa laud modul foarte personal in care ati reusit sa va prezentati cartile. 🙂

    Cu respect
    Mircea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s