Incipit

Fi-va acesta un nou blog marca Ugly Bad Bear, dedicat în întregime cărţilor. Voi scrie despre cărţile ce mi-au intrat în bibliotecă (aşa numitele-mi pornografii livreşti), alte cărţi pe care mi le-aş dori în bibliotecă, volume publicate de mine în calitate de autor sau editor, cărţi pe care le scoate la iveală editura mea, Millennium Press, sau altele ce mi-s dragi. Un soi de blog de tip „laudă-te gură”, dacă vreţi. Şi-am să mă laud aici cu tot ce are de-a face, even remotely, cu cartea.

001

Habar n-am cît mă va ţine cheful acesta de blogărit livresc, cîtă vreme am lenevit cu scrisul şi pe blogu-mi principal, dar tare mă tentează să-mi adun la un loc însemnările acestea. N-am iluzii că aş putea să o fac vreodată altundeva decît online, n-am veleităţi completiste în ce-mi priveşte opera scrisă, nu vreau s-o văd pe toată între copertele unor cărţi. Prin urmare, dacă veţi găsi pe-aici însemnări ce au ca temă încercările-mi literare, luaţi-le ca atare: drept nişte încercări, bruioane, schiţe a ceva ce s-ar putea să nu se concretizeze niciodată.

Pe scurt: celălalt va fi, ca şi pînă acum, blogul omului şi editorului. Acesta va acoperi exclusiv latura mea de cititor, colecţionar şi pasionat de cărţi şi de scris. Sper să vă fie pe plac.

Reclame

13 gânduri despre &8222;Incipit&8221;

 1. Excelenta idee, eu sper sa te tina cat mai mult, poate mai aflam si noi cate ceva despre carti la nu avem acces din varii motive. Ar fi excelent de asemenea daca ai pune si pozele copertelor si nu la marimea unui timbru postal, ci mai maricele ca sa se vada bine si sa produca impresia care trebuie.
  Chiar sunt curios cum o sa iasa… Tinem pumnii, eventual si ajutam la nevoie! Succes!!!

 2. Urs mare si rau, vrei sa ma dea astia afara de la serviciu ca stau cu ochii in blogurile tale in loc sa muncesc? Vai mie, felicitari tie si sa te tina cat mai mult pasiunea!

 3. @toţi: mulţumiri de urări şi de primirea caldă.
  @loredana: avînd în vedere că nu intenţionez să mă las de patimile mele (cititul, muzica şi fumatul) cît trăiesc, trag şi eu nădejde, alături de tine, c-o să mă ţină mult şi bine pasiunea asta 🙂
  @aspoiu: asta cu datu’ mare cu cărţile altora n-am inventat-o eu. poate doar am importat-o? 😀
  @ghido: fi-vor poze clickabile pentru mărimea naturală, fi-vor cărţi de care-oi auzi, fi-vor articole şi linkuri interestinge, fi-vor multe chestii pe care, pe alălalt blog, care-i mai general, nu le-am pus. dacă m-or ţine puterile. şi mulţumesc de oferta de ajutor, o să apelez negreşit.

 4. Felicitări pentru iniţiativă şi mult succes, Horia!

  Mulţumesc pentru că m-ai trecut pe blogroll şi te anunţ că ţi-am inclus şi noul blog pe lista de onoare la Ţesătorul.

  Toate cele bune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s