Cărţile toamnei (6): POVESTIRI FANTASTICE de Liviu Radu, reeditare

front - PF1

Prima ediţie a volumului de POVESTIRI FANTASTICE semnat de Liviu Radu, lansat anul trecut la Gaudeamus, s-a epuizat. Exact la timp pentru o nouă ediţie, în formatul clasic Millennium Press (125×195 mm), cu un design al copertei nou, care încadrează volumul într-o serie pe care anul acesta, la tîrg, o vom spori cu un nou volum ce poartă semnătura unui alt nume major al literaturii F&SF de la noi. Dar despre acesta am să vă vorbesc la timpul potrivit. Acum vă îndemn să parcurgeţi recenziile care au aplaudat apariţia acestui volum: pe aceea semnată de LuciaT, terorista cititoare, pe cea a lui Kyo de pe blogul CititorSF sau pe aceea semnată de Balin Feri, pe blogul personal. Iar dacă părerile unor cititori avizaţi vă vor îndemna spre lectură, nu vă rămîne decît să ne trimiteţi o precomandă, la adresa ştiută:

email2

Cartea pleacă mîine spre tipografie şi, în aproximativ 10 zile, va fi disponibilă, la preţul de 35 lei / exemplar, la fel ca şi prima ediţie.

PS: Ce părere aveţi despre noua copertă? Şi ce autori ar trebui să mai fie incluşi în această serie? Vă invit să îmi răspundeţi aici.

Un gând despre &8222;Cărţile toamnei (6): POVESTIRI FANTASTICE de Liviu Radu, reeditare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s