Cărţile toamnei (7): Seria POVESTIRI FANTASTICE

Primul volum din seria POVESTIRI FANTASTICE, cel semnat de Liviu Radu (ediţia a doua), a ieşit azi de la tipar. După cum vă aduceţi poate aminte, acesta este doar cel dintîi dintr-o serie pe care o dorim cît mai bogată.

Graphic1

Un al doilea volum construit după acelaşi principiu, al adunării laolaltă a celor mai valoroase proze scurte ale unui autor, va apărea în săptămînile care urmează. E vorba de o antologie de autor Michael Haulică, pusă sub acelaşi titlu generic, POVESTIRI FANTASTICE, care sperăm să devină o marcă uşor recognoscibilă pentru cei pasionaţi de F&SF. În cele aproximativ 360 de pagini sînt adunate laolaltă atît povestiri cuprinse în volumele de pînă acum, cît şi texte risipite prin periodice, dar şi unele inedite, alcătuind o retrospectivă a evoluţiei, cale de 35 de ani, a uneia dintre cele mai personale şi mai originale voci din literatura română.

Reclame

12 gânduri despre &8222;Cărţile toamnei (7): Seria POVESTIRI FANTASTICE&8221;

 1. sa mor io
  ma pui sa aleg intre 2 coperti si dupa ce-mi dau cu parerea, matale vi cu a treia a coperta ? ( care arata excelent fie vorba intre noi)
  pai e frumos, eu ce fac cu prima editie ?

 2. Gagica de coperta seamana cu o actrita din filme cu carate pe care le vedeam la video in anii 80 🙂 Cynthia Rothrock parca 🙂

 3. design sau ilustratie tot un drac
  Horica ne facu praf-praf

  jeje vede pe coperta o actrita, voicunike o vede blonda cu peruca, calin o vede fara tzatze blonda la subtiori si cu teaca in pantaloni, doar magicianul horia stie ce e si poate ne va lamuri candva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s