Cărţile toamnei (9): ÎNGERUL PĂZITOR

front - Ingerul pazitor

V-am promis cam demultişor cartea asta, încă din ianuarie. Săptămîna viitoare la sfîrşit e programată să intre în tipografie, astfel încît la tîrg să vă aştepte proaspătă şi călduţă pe taraba noastră.

George a muncit mult pentru cartea asta şi se simte la lectură. Cei care-l cunoaşteţi din puţinele povestiri pe care le-a publicat şi după lectura romanului său anterior veţi avea o surpriză mai mult decît plăcută. După cum se poate vedea, coperta-i deja gata, amicul Vlad Botta s-a întrecut pe sine cu ilustraţia asta, cel puţin mie aşa mi se pare. Şi, lucru mare, coperta chiar are de-a face cu conţinutul, să ştiţi! Mai multe nu vă spun acum, vă las să vă daţi cu părerea.

mpPS: Mai am o mică jumătate de veste… Acum cîteva minute a părăsit sediul editurii nimeni altul decît Mircea Pricăjan, însuşi omul cu musca, însoţit de frumoasa-i consoartă, Linda. Excelentul traducător n-a venit doar ca să bea o cafea bună şi să-mi aducă ultimele numere ale revistei Familia, ci şi ca să-şi pună semnătura pe un document legat de subiectul unei viitoare însemnări din ciclul „Cărţile toamnei”. Cu puţin noroc, veţi afla în curînd despre ce carte e vorba! (Nu, Nicule, nu-ţi spun nici măcar ţie, nici în ruptul capului, hihi! Las’ să ai şi tu surpriza ta la tîrgul ăsta!)

Reclame

6 gânduri despre &8222;Cărţile toamnei (9): ÎNGERUL PĂZITOR&8221;

  1. felicitari george. daca America One este o carte buna, Ingerul Pazitor este o carte extraordinara(stiu ce spun). Iar George este un autor care se poate lua oricand la tranta cu cei de peste ocean.

  2. URAAAAA!Cea mai tare veste! Horica fa pe dracu-n patru si cheama-l la lansare la tirg si pe George! Deja sunt beat de fericire! 😀
    Bre da’ ce aveti cu mine de sunteti atit de secretosi!? 😀
    Vlad ma tortureaza cu picatura, „Et Tu Horia(brutus)” cu tacerea?! Railor! 😀
    Atunci sa fie surpriza! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s