Întrebare întrebătoare (iar?)

Mi-am însuşit criticile şi-am muncit la website azi, aşa încît vă invit să aruncaţi o privire. Pagina de comenzi funcţionează, la fel şi pagina cu titluri aflate în pregătire. Dintre paginile individuale ale cărţilor am urcat deocamdată una singură, cea a cărţii lui George Lazăr. Daţi click pe copertă şi spuneţi-mi dacă vă place.

lazarweb

A, da! Toate paginile merg şi în IE8 şi în Opera, nu doar în Firefox. Cu Chrome n-am încercat şi mi-e o lene cumplită să-l instalez. Dacă îl aveţi careva, daţi-mi un dram de feedback. That’s all folks!

PS: Şi dacă vreţi să ştiţi ce-aţi pierdut, aruncaţi o privire pe blogul cu pornografie livrescă, la ultima însemnare. Eu am fost, din pură întîmplare, pe fază. Voi?

Reclame

9 gânduri despre &8222;Întrebare întrebătoare (iar?)&8221;

  1. La mine pe Chrome (dupa un SHIFT + Reload ) se vede bine.

    Si pagina cartii arata bine. Poate ca ar fi mai bine ca meniul sa nu apara de 2 ori, si sus si jos. Pe acea pagina nu isi are senul meniul din partea de jos. Parerea mea. Eu as pune textul despre carte si autor mai sus (CARTEA:, AUTORUL:) sub numele cartii (care ar putea fi pe aceeasi linie cu autorul )

    Poate ca merita ca si butonul „Prima pagina” sa fie schimbat cu „In Curand” pentru ca 99% din utilizatorii de internet stiu ca sigla (MILLENNIUM) ii duce pe prima pagina.

  2. Si eu am Chrome si merge bine – din prima.

    Dar, in privinta comenzilor, o creatura puturoasa ca mine prefera stilul practicat de majoritatea celorlalte edituri si magazine online: un simplu clic pe un buton de langa carte ca sa se duca in cosul meu de cumparaturi – dupa ce mi-am facut un cont, bineinteles 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s