La mulţi ani, Bebe!

A fost primul cumpărător al unei cărţi de la Millennium Press (aşa cum, probabil, e primul cumpărător al multor cărţi F&SF publicate la noi). A fost alături de mine şi de editură încă de la bun început, cînd nici dracu’ nu auzise de încercarea noastră de pătrundere pe piaţa cărţii. E alături acum, împreună cu celălalt mare fan, Nicu aka Voicunike, iar cărţile pe care le public le fac, în primul şi în primul rînd, pentru ei doi. S-au scris articole despre ei, au ajuns şi în cărţi, dar Bebe şi Nicu au rămas la fel de modeşti şi de simpatici.

bb

E funny, dar ştie să fie şi serios, citeşte cît zece (şi mai important, nu citeşte degeaba!), are un suflet cît Piaţa Unirii (unde-i făcută şi poza de mai sus) şi e unul dintre cei mai stilaţi oameni pe care i-am întîlnit în viaţa asta. Sînt în lumea asta vreo cinci-şase oameni care, orice-ar face, n-ar putea să mă supere. El e unul dintre ei. Haralambie Ionescu, Bebe librarul, împlineşte azi 45 ani. Să ne trăieşti, conaşule, că ne trebuieşti!

PS: Pornografie proaspătă, sub titlul „Horror Gang-Bang”, pe celălalt blog.

Reclame

13 gânduri despre &8222;La mulţi ani, Bebe!&8221;

  1. LA MULTI ANI BEBE! Fie ca editura MillenniumPress sa fie vesnic tinara precum Bebe,vom fi alaturi de editorul MP mereu!
    Sa ne traiesti nea BEBE LIBRARU! 😀

  2. Multumesc papa bear, multumesc prieteni! Ma bucur ca S.F.-ul poate sa uneasca atit de bine oameni raspinditi in toate colturile tarii! M.P. si B.B. s-au nascut unul prin celalalt si de aceea legatura este foarte strinsa si va tine un timp foarte indelungat! Succes M.P.! Sanatate si fericire maxima tuturor prietenilor mei!

  3. Un sfat pentru Bebe: nu mai spune „45”! Unii ar putea crede că cîmbătrâneşti. Când aveam 47 de ani, „recunoşteam” că am 23 de ani … de când am împlinit 24!
    La Mulţi Ani cu sănătate şi cu mulţi bani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s