Revista Galileo: abonamente!

În chestiunea abonamentelor la Galileo am încercat să găsim o formulă cît mai atractivă pentru a vă determina să vă abonaţi. Ce e de ştiut: preţul de vînzare al revistei la difuzori (librării, tarabe şi depozite) va fi după toate probabilităţile de 15 lei/exemplar. Nu cred că e mult pentru o publicaţie în format de carte, cu 240 de pagini de text inedit. Să vă spun însă ce veţi avea de cîştigat dacă vă veţi abona. Costul unui abonament pe un an (4 numere a cîte 240 de pagini) va fi de 50 lei. Veţi plăti aşadar cu 2,50 lei mai puţin per exemplar decît dacă aţi cumpăra fiecare revistă în parte. În plus, expedierea se va face pe cheltuiala noastră. Dar avantajele abonamentului nu se opresc aici. Dacă vă abonaţi pînă la 1 aprilie 2010, veţi primi împreună cu fiecare număr cuprins în abonament o carte F&SF gratuită. Valoarea medie a fiecărui volum astfel oferit este de aproximativ 28,75 lei, prin urmare nu doar veţi realiza o economie de 10 lei (la care se adaugă scutirea de taxele poştale), ci veţi cîştiga şi un pachet de cărţi care valorează laolaltă 115 lei. Aşadar, pentru suma de 50 lei veţi primi 4 reviste şi 4 cărţi în valoare totală de 175 lei. Ce părere aveţi? Merită?

Cum vă abonaţi? Trimiteţi un mandat poştal (sau e-mandat) cu suma de 50 lei pe adresa de mai jos şi menţionaţi, în rubrica dedicată explicaţiilor, numele revistei. Veţi primi chitanţa şi factura care fac dovada plăţii abonamentului împreună cu primul colet ce va conţine revista şi prima carte oferită gratuit. Există, desigur, şi posibilitatea plăţii prin transfer bancar. Pentru detalii, vă rog să ne contactaţi la adresa de mai jos. De asemenea, v-am fi recunoscători dacă ne-aţi semnala expedierea mandatului şi printr-un e-mail.

Adresa:

Horia Nicola Ursu la Millennium Press
Str. General Victor Popescu Nr.7
440021 Satu Mare

Vă aşteptăm cu drag şi, pentru orice alte lămuriri, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail a editurii:

office @ millenniumpress . ro

Toate detaliile despre revista Galileo pot fi găsite aici.

47 de gânduri despre &8222;Revista Galileo: abonamente!&8221;

 1. Pingback: Science Fiction And Fantasy - Page 41 - Computer Games Forum

 2. Ce dimensiuni are revista? Ce grosime?
  Nu cred ca imi pot face abonament din cauza cutii postale prea mici. 🙂
  Pe unde prin Bucuresti se va gasi la vanzare?

 3. Pingback: Societatea Română de Science-Fiction şi Fantasy » Blog Archive » Galileo – informaţii suplimentare

 4. ce zice vasile ne doare… ca are dreptate. revista nu va intra in cutia postala, mersul la posta imi displace… houston, we have a problem 😀

 5. Idee excelenta, dar:

  -am retineri de a ma abona la o revista care e aproape o carte. Vine cumva in cutia postala sau ma cheama la posta sa o ridic?
  -metoda de plata a abonamentului nu este foarte usoara. Presupun ca majoritatea celor care o sa cumpere au acces la internet, la un cont bancar si nu le e frica sa-l foloseasca. Va rog, daca se poate plata print transfer bancar sau card.
  -daca nu ma abonez, macar pot sa o cumpar de pe site? De librarii, chioscuri nici nu mai vorbesc. Nu cred ca o sa o vad vreodata in Bucuresti

  Multumesc si la cit mai multe numere (si cumparate de cititori),
  Dan

 6. @leto: fie-ne îngăduit să rămînă asta o surpriză.
  @dan: dă-ne un e-mail pe adresa editurii şi îţi voi comunica detaliile pentru transferul bancar. cît despre faptul că-i aproape o carte (de fapt, am văzut şi cărţi mai subţirele, hihi)… acuma nu-i bine nici dacă revista e cuprinzătoare? preferai ceva mai subţirel?

 7. @uglybadbear
  E bine ca e consistenta 🙂 Marturisesc ca nu am mai fost abonat la ceva asa consistent. In cutia postala nu cred ca intra. De aceea intreb.

  Exista cea mai mica posibilitate sa te cheme la posta sa ridici un colet mai voluminos? Sau domnul postas incearca sa o introduca in cutie pina „reuseste”?

 8. @dan: din propria experienţă cu cărţile de la bookdepository ştiu că poştaşul preferă să lase un aviz şi să ridic de la poştă tot ce nu încape în cutie (fiind eu însumi posesor de cutie banală şi normală). eventual, îl poţi instrui în acest sens (eu aşa am făcut).

 9. horia, pune-ma si pe mine la cc intr-un mail de-asta cu detalii despre banca… prefer de 10 ori sa dau 3 clickuri pe home bank decat sa plimb mandate.

  @all: eu zic ca 99% postasul nici nu se va obosi sa plece cu revista din oficiu, ci va scrie aviz. nici postasii nu-s asa fortosi incat sa indese o chestie de 200 pg in cutie 😀

 10. Toate bune pana acum. Coperta atragatoare, continut delicios de atragator, pret excelent si o oferta de abonare zic eu extrem de avantajoasa. Sincer, mi-a intrecut toate asteptarile. Ce-as recomanda, insa, ar fi sa incercam sa vedem partea plina a paharului… avem o revista de sf&f care promite un viitor frumos. Si sincer mersul la posta o data la 3 luni nu mi se pare o asemenea corvoada. Nu vreti revista prin posta, ok … domnul Ursu va poate oferi probabil si livrare prin curier expres dar pe care sa-l suportati voi nu editura sa.
  Nimic nu poate fi perfect sau pe placul tuturor din prima.

 11. Felicitari, Horia.
  Vreau si eu un abonament. Imi poti da contul bancar ca sa fac plata?

  Multzam mult
  Catalin

 12. Pingback: Reviste fel de fel « Ugly Bad Bear’s Blog

 13. Pingback: I don't use a pen. I write with a goose quill dipped in venom.

 14. Super ideea cu bonusul in carti. Vroiam sa va intreb insa daca sunteti carti aparute la MP,sau care urmeaza sa apara,sau nu se poate divulga nimic legat de ele?

  Inca o intrebare,daca fac plata undeva intre 20-25 martie,mai prind primul numar?

 15. @mihnea: e ok intre 20-25 martie. in principiu, vor fi carti de la MP, da. in zilele ce urmeaza vom oferi o lista din care abonatii isi vor putea alege titlurile pe care le prefera.

 16. Aaa ne si alegem noi ce vrem,pai e prea super oferta ca sa putem refuza. O sa ma abonez cu siguranta. Multumesc din nou pt. promptitudine si o zi buna!

 17. Pingback: Surpriza primăverii « VERONICISME

 18. Pingback: I don't use a pen. I write with a goose quill dipped in venom.

 19. Pingback: Schizoid.Us - The Only Way I Can Deal With Pain Is To Spread It Around

 20. Pingback: 2010 in review « Ugly Bad Bear's

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s