Galileo: trei zile!

Atît v-a mai rămas pentru a profita de cea mai tare ofertă de abonament făcută vreodată. De joi încolo, un abonament la Galileo va costa în continuare tot 50 lei, dar nu vă va mai aduce un bonus în cărţi în valoare de pînă la 115 lei. Prin urmare, profitaţi de timpul rămas şi abonaţi-vă!

Deşi promisiunea iniţială a fost de apariţie în jurul datei de 25 martie, se pare că socoteala de-acasă nu se potriveşte întotdeauna cu aceea din tîrg şi revista va fi gata abia după sărbători, din raţiuni ce ţin de o corectură suplimentară care am decis că era absolut necesară (e primul număr şi vrem să iasă perfect) şi de programarea la tipografie. Aşadar, încă un pic de răbdare şi veţi putea să citiţi cea mai tare publicaţie F&SF ieşită vreodată de sub tipar la noi. Iar surprizele nu s-au terminat în ceea ce priveşte revista noastră… Dar despre ele fie-mi îngăduit să mai tac puţin.

Tot trei zile v-au mai rămas şi pentru a vota (mai exact, pentru a NE vota!) în Clasamentele CititorSF. Vă reamintesc că votul nu e obligatoriu, dar face dovada unei conştiinţe de bun cetăţean în republica sefiştilor. La vot cu toţii!

PS: Rubrica lui Michael Haulică din Observator Cultural a împlinit cinci ani; este, aşadar, cu ceva mai vîrstnică decît Millennium Press, care va împlini cinci ani în iunie. La mulţi ani, Guru Mike! Sau ar trebui să-ţi spunem Torquemada de-acum încolo?

Current soundtrack: Marillion – Clutching at Straws

7 comentarii la „Galileo: trei zile!

 1. Tare sunt curios ce surprize or mai urma…hmm. Si abia astept sa-mi pice revista in maini,dar e bine asa,dupa Sarbatori,ca si asa suntem ocupati cu totii acum.

 2. Salutare,

  As vrea sa stiu daca revista se livreaza prin posta sau curier. Cum am dat adresa de serviciu, s-ar putea sa am probleme in a ridica pachetul de la posta – asta in conditiile in care n-o sa fiu la birou cand soseste.

  Multe multumiri!

 3. Salut

  Vreun indiciu despre cand va ajunge revista?

  (am dat adresa din Pitesti desi stau in Buc in timpul saptamanii si ma gandesc abia acum sa nu fie vreo problema daca o ia sotia mea de la posta, in cazul ca nu e nimeni acasa cand vine postasul)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s