Millennium Press goes global!

Am făcut-o şi pe asta! Primul titlu Millennium Press disponibil la vînzare pe Amazon.com este ÎNGERUL PĂZITOR de George Lazăr! Volumul este de-acum disponibil în format trade paperback (aici) şi, de asemenea, poate fi descărcat în format electronic pentru device-urile Kindle, aici.

Deocamdată e doar un experiment realizat în colaborare cu Eagle Publishing House. Dar intenţia noastră e ca, pe viitor, să oferim cît mai multe titluri cu putinţă, astfel încît şi cititorii de peste hotare să aibă acces la ceea ce publicăm. Sperăm să fie cu folos pentru toată lumea. Aşteptăm sugestii de la potenţialii clienţi în privinţa titlurilor care credeţi că ar merita publicate sub această formă. De asemenea, aşteptăm opiniile primilor cumpărători ai cărţii.

13 comentarii la „Millennium Press goes global!

 1. @abra gham: deocamdata, Millennium Est s-a epuizat (tiraj mic, vindut in proportie de 75% pe teritoriul francez). poate la o editie viitoare. e o idee de luat in seama.

 2. Editia pentru Kindle e in engleza?

  Product Details

  * Format: Kindle Edition
  * File Size: 338 KB
  * Publisher: Millennium Press/Eagle Publishing House (November 24, 2009)
  * Sold by: Amazon Digital Services
  * Language: English
  * ASIN: B003H05YV0

 3. nope, e tot in romaneste, dar se pare ca n-aveau rubrica (inca) pentru texte romanesti 🙂 initial si paperback-ul era listat ca fiind tot in engleza. mai e de lucru, dar important e ca s-a facut primul pas.

 4. Ha! Ne-ati „luat” la o diferenta de cateva zile. Amazon spune ca ati aparut pe 29 noiembrie, noi am iesit pe site cu Alice pe 4 decembrie 🙂

  Insa noi avem deja patru carti acolo, toate color. Si mai sunt doua pe teava. Asta e viitorul, e clar. Va asteptam si pe celelalte „Amazoane” sau pe Barnes & Noble, Powell’s Books, Booktopia etc.

 5. @Mihaela: nu v-am luat, voi ne-ati luat 🙂 noi sintem pe Amazon.com abia de citeva saptamini (cu editia kindle), iar editia romaneasca tiparita e cea care a aparut si a fost comercializata exclusiv in tara pe 23 noiembrie 2009 (iar nu 29), iar pe Amazon de-abia de citeva zile. asadar, felicitari voua!
  clar acesta e viitorul. insa, inainte de B&N si Powells, noi tzintim Book Depository, care e in voga maxima la ora actuala si ar putea fi THE challenger in concurentza cu Amazon.com.

 6. Multumim. Inca experimentam si noi. Sunteti oricum primii pe care ii cunoastem si care ati aparut cu un autor roman in limba romana. Noi nu am indraznit. In schimb suntem si pe Book Depository. 🙂

  Mult succes! Poate ca vom genera un trend capabil sa genereze schimbari si in relatia cu distribuitorii autohtoni…

 7. Gata! Tac-pac si intr-o secunda de la cumparare mi-a aparut pe Kindle. 🙂 Totul a mers struna.

  Felicitari, Horia si astept sa descarc si alte carti Millenium Press.

 8. Ah, am inteles. Sper doar sa am raspunsurile la respectivele intrebari de ordin profesional. Daca nu, o sa imi permit le dau mai departe colegilor, ok?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s