Promoţia de început de mai la Millennium Press

Întrucît marea aşteptare care s-a prelungit din decembrie – cînd Millennium Press a publicat ultima carte pe 2009 – îşi trăieşte ultimele clipe, a sosit, credem noi, timpul pentru o promoţie consistentă. În perioada 3-15 mai, toate volumele publicate de Millennium Press aflate în stoc beneficiază de o reducere de 40%. Aici puteţi studia oferta noastră, iar aici puteţi comanda cărţile dorite, menţionînd în mesajul vostru sintagma „promoţia lunii mai”.

Şi încă o veste bună: după lupte seculare care au durat două luni, GALILEO Science Fiction & Fantasy îşi va găsi în cursul acestei săptămîni (probabil pe joi sau vineri) drumul către primii săi cititori, şi-anume cei care au achitat în avans abonamentele. Le cerem scuze pentru întîrziere şi le promitem că n-o să le pară rău că ne-au acordat încrederea, deîndată ce vor ţine în mînă acest prim număr.

Current soundtrack: Tangerine Dream – South Camora

18 comentarii la „Promoţia de început de mai la Millennium Press

 1. Domnu Ursu,
  Nu vreau sa par nepoliticos sau rau, dar Dvs. tot intr-o reducere o tineti. Si nu una oarecare (5-10%) ci una substantiala (40-50%). Ma intreb de ce nu ati facut preturile de la inceput cu 40% mai mici?
  In alta ordine de idei, sper ca prima surpriza va fi Dune-ul.

 2. @miles: inca n-avem al doilea tiraj la CRUCIADA. Speram sa fie gata pina in tirg (9-13 iunie) si sa vi-l putem oferi atunci, tot cu o reducere, si impreuna cu BATALIA CORRINULUI.
  @razvan: n-am facut preturile mai mici de la inceput fiindca trebuie sa traim si noi din ceva 🙂 toate editurile au aceasta practica a reducerilor pentru cititorii fideli. e o promotie pe termen limitat, de care profita aceia care acceseaza site-urile noastre, ceea ce ne asigura ca vor mai reveni pentru a le vizita si pe viitor, in asteptarea unor noi promotii. dupa 15 mai, preturile vor reveni la normal 🙂

 3. aleluia! galileo in sfarsit! tocmai cand credem ca ursul a fugit pe riviera franceza cu banii din abonamentele noastre 🙂
  frumoasa si promotia, o sa profitam la maxim de ea.
  multumim!

 4. Uf super! Cand vedeam cate un nou postde la tine in rss reader, speram sa fie despre Galileo : D

  Si mai sper ca asteptarea a meritat!!

 5. Chiar ca super! Vine si revista, dar o alta veste super: vine si Batalia Corrinului! 😀 Tot asteptam sa vina si ultimul volum ca sa le comand pe restul, asa ca o sa le comand acum cu reducerea asta.

 6. Domnule Ursu, in urma cu aproximativ 3 saptamani am facut comanda la oferta „Top cititor sf”. Am primit un email de confirmare. Saptamana trecuta am trimis un email la office@millenniumpress.ro intreband despre starea comenzii, dar nu am primit niciun raspuns. Si acela nu a fost primul mail trimis pe adresa editurii care a fost „ignorat”. Aceste lucruri imi „miros” a neseriozitate. Sper sa se poata repara ceva in acest sens.

 7. @mircea: comanda a fost expediata abia saptamina trecuta. ne cerem scuze pentru intirziere. mailul ulterior nu l-am gasit, e posibil sa fi esuat la spam.

 8. Pingback: Millennium Press – promoții, reviste… « Colierul de perle al bunicii

 9. Deci? Avem parte de Galileo sau ramane in continuare sechestrat, ca si omonimul sau istoric?

 10. In cursul zilei de marti (11 mai) vor fi expediate primele colete, pina miercuri-joi (12-13 mai) vom fi expediat cartile-bonus si revista tuturor abonatilor, iar de vineri (14 mai) incolo speram sa se gaseasca si pe la tarabe si in librarii 🙂

 11. Pingback: Noutăţi: Din nou Miéville, reviste online şi interviuri

 12. Pingback: Noutăţi: Din nou Miéville, reviste online şi interviuri » Final Frontier

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s