Eu pot s-o pipăi şi să urlu: ESTEEEEE!

…Şi începînd de mîine-poimîine veţi putea şi voi să faceţi acelaşi lucru. A sosit adineauri din tipografie. Miroase frumos, a cerneală tipografică şi a hîrtie bună. Şi e frumoasă-frumoasă, mînca-o-ar tata! A durat ceva, dar rezultatul face fiecare leu cheltuit pentru a o produce. Dragi prieteni, daţi-mi voie să v-o arăt: revista GALILEO!

Încă o poză şi-apoi vă las, am de făcut colete pentru abonaţi. Dacă vreţi să vă număraţi şi voi printre aceştia, aruncaţi un ochi aici, la secţiunea de abonamente.

Current soundtrack: Bear McCreary – Pegasus
Reclame

23 de gânduri despre &8222;Eu pot s-o pipăi şi să urlu: ESTEEEEE!&8221;

 1. Pingback: Science Fiction And Fantasy - Page 47 - Computer Games Forum

 2. @catalin: deocamdata prin posta, in regim de imprimate. speram sa reusim sa negociem in curind si o modalitate de expediere prin curier.
  @costi: multumesc, multumesc. o sa o tii in mina „in carne si oase” cindva in iunie.

 3. deoarece n-am primit nici un raspuns de la editura referitor la comanda de acum 3 saptamini (cea cu promotia de 3 carti la 50%) incerc si aici. de altfel nu e tocmai prima oara cind am plasat o comanda la millennium si n-am primit cartile, ceea ce e frustrant ca poate n-am timp sa vin la tirgurile de carte unde se pare ca e singura sansa de a pune mina pe cartile voastre la preturi speciale. 😦
  ps: felicitari pt galileo, as vrea si eu o copie dar fara abonament ca mi-am epuizat rezerva de optimism si incredere in millennium. cum as putea sa o comand si sa fiu sigur ca ajunge?
  multumesc,
  cristi

 4. @cristache: rezolv azi. iar primul numar din galileo vine ca bonus din partea noastra, pentru intirzierea nepermisa. cu scuzele de rigoare.

 5. primesc si scuzele si revista. 🙂
  revin cu multumiri atunci cind le voi avea in mina.
  cristi

 6. Citit, placut partial. O sa fie greu de tot pentru autorii autohtoni sa tina pasul cu textele traduse…

 7. Spinrad a fost o adevarata desfatare,un deus ex al sf- ului, jocul mintii lui m-a incintat{daca ma contrazice cineva il trec prin flacari}! 😀 Doi batrini pe o banca au spus o frumoasa poveste, Florin ne bucura cu cyberpunk- ul nostru cel de toate zilele si un titan al sf- ului romanesc aduce elogiul carierei unui egal{ cel putin} al sau! Si au mai fost si altii, la fel de interesanti{ da’ puneti mina si cititi revista}! 😀
  Am inteles eu pe sub rinduri ca urmeaza un roman al lui Spinrad?

 8. Pingback: A aparut primul numar din revista de science fiction Galileo « Resboiu

 9. Am pus si eu mana pe un exemplar. Nu am avut timp de citit, doar am rasfoit revista. E foarte bine structurata si, intradevar, are coperti frumoase. Revin cu impresii dupa ce citesc din ea. Mult succes cu acest proiect!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s