Millennium Press la Bookfest 2010 (2): Haulică

Azi vă prezint cel de-al doilea titlu cu care Millennium Press se va înfăţişa cititorilor la Bookfest, un volum anunţat încă de la Gaudeamus. E o carte masivă, cea de-a doua în seria de antologii de autor începută în noiembrie 2008 cu volumul de POVESTIRI FANTASTICE al lui Liviu Radu. După cum observă şi Radu Pavel Gheo în prefaţa volumului, Michael Haulică a adunat aici povestiri scrise de-a lungul a trei decenii. Sînt texte bine cunoscute, dar şi bijuterii inedite. E un florilegiu esenţial pentru toţi cei capabili să caute într-un text mai mult decît acţiune, mai mult decît cuvinte frumoase, mai mult decît science fiction. E unul dintre acele volume care, în timp, devin cărţi de căpătîi.

Ilustraţia copertei e semnata de Ludovic Cordelieres, un artist francez excepţional ale cărui lucrări le puteţi vedea aici. Volumul va avea 368 pagini, în formatul cunoscut (12,5×19,5 cm), iar preţul de vînzare recomandat librăriilor va fi de 32 lei. Desigur, la standul nostru de la Bookfest va fi de găsit cu o reducere mai mult decît interesantă.

6 comentarii la „Millennium Press la Bookfest 2010 (2): Haulică

  1. Foarte misto coperta, arata foarte bine cartea. Felicitari, Michael, sa fie intr-un ceas bun! Felicitari, Horia, si vinzari masive.

  2. Pingback: Întâlniri, văzute, auzite, campanii « Oana Stoica Mujea

  3. Se pare ca hibernarea autoimpusa a fost de bun augur! 😀 la asa bunatati cum sa nu dai buzna sa le cumperi?! Hai sa fie cu noroc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s