Millennium Press la Bookfest 2010 (3): Cronicile Apocalipsei

„Primul volum din Cronicile Apocalipsei a reuşit să creeze un decor extrem de promiţător pentru volumele următoare. […] Amatorii de ficţiune postapocaliptică ar trebui să ţină urechile ciulite după veşti despre următoarele volume.” Aşa se încheia cronica publicată pe CititorSF la Cronicile Apocalipsei: Supravieţuitorul de Simon Spurrier, un roman apărut în iunie anul trecut la Millennium Press. Aşteptarea celor dornici să afle mai mult se va încheia curînd. La Bookfest 2010, Millennium Press va lansa Cronicile Apocalipsei: Vindecătoarea de Rebecca Levene.

În Supravieţuitorul, Simon Spurrier ne povestea odiseea disperată a unui bărbat decis să înfrunte orice obstacol pentru a o regăsi pe femeia vieţii sale, în decorul de coşmar al unei lumi în care Molima a lăsat în viaţă doar a douăzecea parte din populaţie. În Vindecătoarea, Rebecca Levene ne dezvăluie cealaltă faţă a poveştii şi urmarea ei, din perspectiva femeii pe care o caută eroul lui Spurrier.

Un roman dinamic, o lectură perfectă pentru vacanţa care se apropie, Cronicile Apocalipsei: Vindecătoarea va apărea în acelaşi format ca şi volumul precedent al seriei, în traducerea expertă a Onei Frantz. Preţul recomandat de vînzare va fi de 30 lei, dar cei care ne vor căuta la Bookfest vor avea parte de o reducere semnificativă.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Millennium Press la Bookfest 2010 (3): Cronicile Apocalipsei&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s