Millennium Press la Bookfest 2010 (5): Bătălia Corrinului

Ştiu că aţi aşteptat cu sufletul la gură această veste, aşa cum am aşteptat şi eu momentul în care aveam să v-o pot anunţa. O fac acum, după ce m-am convins că DUNE: BĂTĂLIA CORRINULUI, cel de-al treilea volum al trilogiei Legendelor Dunei, în traducerea Cristinei şi a lui Ştefan Ghidoveanu, va fi tipărit la timp pentru a fi pe taraba noastră la Bookfest. Aveţi mai jos coperta şi textul de pe coperta IV:

„Au trecut cincizeci şi şase de ani dificili de la evenimentele istorisite în CRUCIADA MAŞINILOR… După moartea Serenei Butler, lumile sincronizate şi planetele nealiniate sînt eliberate rînd pe rînd şi, în sfîrşit, se întrevede speranţa unei păci durabile, impusă în condiţii favorabile omenirii. Jihadul împotriva maşinilor gînditoare pare a se apropia de un deznodămînt fericit.

Omnius are însă o ultimă carte mortală de jucat: molime devastatoare sînt dezlănţuite asupra lumilor stăpînite de oameni, ucigînd tot ce e viu pe planete întregi. În războiul biologic total, balanţa e din nou nefavorabilă omenirii. Titanica luptă care durează de secole se va decide însă în apocaliptica bătălie a Corrinului…

În cea mai grandioasă înfruntare din istoria literaturii science fiction, omul şi maşina vor fi faţă în faţă pentru ultima oară… iar pe Arrakis, planeta-deşert, legendarii fremeni se transformă în războinicii de temut pe care îi va descoperi Paul Muad’Dib în DUNE, capodopera lui Frank Herbert.”

Volumul va avea 640 de pagini şi va costa în librării 50 lei. Desigur, la Bookfest îl veţi putea găsi cu o reducere interesantă.

Anunțuri

18 gânduri despre &8222;Millennium Press la Bookfest 2010 (5): Bătălia Corrinului&8221;

 1. Nu stiu de unde gasiti pozele astea pe care le puneti pe coperte,dar sunt geniale.

  O intrebare: pe site o sa fie in perioada targului aceleasi reduceri ca la stand? Ca noi astia din provincie…stam si salivam 🙂

 2. @mihnea: vom avea si pe site reducerile de la tirg pentru toate comenzile venite in perioada 9-13 iunie, dar comenzile respective vor fi onorate dupa 15 iunie.

 3. Pingback: Science Fiction And Fantasy - Page 51 - Computer Games Forum

 4. Doar sa aveti destule la bookfest, sa nu ma trezesc ca-mi spuneti ca s-a epuizat stocul….:)

 5. @crocodilu-dragul meu eu te-as sfatui sa fii printre primii la stand,unde voi avea placerea sa-ti vind cartea personal! 😀
  Si pe linga asta vor mai fi si alte bunataturi! 😉

 6. Intr-adevar, copertele sunt superbe. Indeamna la cumparat si citit, ceea ce nu poate fi decat foarte bine 🙂

 7. Draga ugly se intampla ceva la partea de comenzi online, nu reusesc sa fac comana de carte. Te rog trimite-mi si mie una.
  Adresa de contact ar trebuii sa fie in baza de date, deoarece am mai comandat carti de pe site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s