Două romane, doi români

Am semnat și expediat azi autorilor două contracte pentru publicarea a două romane inedite.

E vorba de volumul de debut al Ștefanei Czeller, talentata jurnalistă ieșeană de la Evenimentul, care și-a făcut debutul în proză tot la Millennium, în antologia Dansînd pe Marte și alte povestiri, cea de-a doua antologie AtelierKult. Cartea Ștefanei e un roman intitulat Cerneală și sînge, încadrabil din punct de vedere al genului la dark fantasy/horror.

Tot un roman, aparținînd de această dată de science fiction, ne-a oferit și Ciprian Mitoceanu. Predestinare e un roman masiv a cărui acțiune se situează în același univers ficțional ca și nuvela Amendamentul Dawson. Ciprian Mitoceanu a debutat în 2008 cu thrillerul Colții.

Cele două volume vor apărea la Millennium Books în primăvara anului viitor.

Anunțuri

15 gânduri despre &8222;Două romane, doi români&8221;

  1. respectand adevarul istoric, nuvela Amendamentul Dawson se petrece in cadrul fictional al Predestinarii. si Coltii au aparut in 2008. desi puteau sa apara si in 2007

  2. Un anunt oficial, ce frumos! 🙂 Acuma m-am prins de ce m-a sunat Nicu sa ma felicite tocmai azi. Am inceput ziua prost si am terminat-o bine, cum s-ar spune.

  3. @rreugen-Daca vii la lansare il poti primi cu autograful autoarei care este o fata dulce, basca vei cunoaste si alti sefisti dar si vei bea beri multe de preferat marca casei Ursus! 😀

  4. off topic: vad ca citesti „julian comstock”. sint curios cum ti se pare (: ca eu ma tot intreb ce cauta pe lista de nominalizari hugo.

  5. pe site-ul librariei bucuresti se anunta livrarea Razboiului batranilor-Scalzi incepand de luni 4 oct.,o aveti si dv pe site la millenium books saptamana viitoare,caci mai bine v-as da dv.banii?

  6. @cristian: de fapt, cred ca va fi 6 octombrie data la care iese de la tipografie. dar te-asteptam cu drag, fiindca sigur la noi va ajunge mai intii.

  7. Pingback: Galileo Online » Intermeci (14)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s