Campania de toamnă (2): Legendele Dunei

Campania de toamnă continuă la Millennium Books cu o ofertă pe care mulți dintre voi o așteaptă cu siguranță. Trilogia Legendelor Dunei, alcătuită din Jihadul Butlerian, Cruciada Mașinilor și Bătălia Corrinului, este din nou disponibilă în întregime la Millennium Books: Jihadul Butlerian a sosit azi de la tipografie, mirosind frumos a hîrtie de calitate și a cerneală proaspătă. Oferta noastră se referă exact la aceste cărți.

Dacă veți comanda aici în perioada 1-10 octombrie un set complet de Legende (preț de librărie: 155 lei), veți beneficia de o reducere de 16% (echivalentul a 25 lei) și de gratuitatea transportului dacă solicitați expedierea în sistemul coletelor cu ramburs prin Poșta Română. Veți plăti așadar doar 130 lei pentru tot setul, iar singura condiție este ca în cuprinsul mesajului de comandă să menționați denumirea promoției noastre: „Campania de toamnă”!

Puteţi transmite comanda (împreună cu o adresă poştală valabilă) şi pe adresa de mai jos.

V-așteptăm!

Reclame

9 gânduri despre &8222;Campania de toamnă (2): Legendele Dunei&8221;

  1. Intrebare: In iunie, conform promotiei de atunci ( cea cu reducerea de 20 % pt noutatile 2010) am comandat Razboiul batranilor si Vindecatoarea. Recent, am mai facut o comanda pt Razboiul batranilor. Oferta din iunie mai e valabila sau nu? Cum voi primi volumul lui Scalzi? Minus 20 procente sau pret intreg?
    O seara buna!

  2. Pingback: Galileo Online » Intermeci (14)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s