A apărut: John Scalzi – Războiul bătrînilor!

John Scalzi – RĂZBOIUL BĂTRÎNILOR

traducere din limba engleză: Marian Truţă • ilustraţia copertei: Mihai Titoiu • Millennium Books, format trade paperback B (125×195 mm), 272 pagini, 30,00 lei.

Omenirea a ajuns la stele. Dar planetele capabile să susţină viaţa sînt puţine, iar rasele de extratereştri care se opun colonizării lor sînt numeroase. Prin urmare, pămîntenii trebuie să lupte pentru spaţiul vital. Războiul – brutal, sîngeros şi parcă fără sfîrşit – se poartă de decenii întregi, departe de Pămînt.

Terra e subordonată Forţelor Coloniale şi toată lumea ştie că, de la o anumită vîrstă, oricine se poate alătura acestora. Dar nu e nevoie de soldaţi tineri, ci de oameni care poartă povara cunoştinţelor şi experienţei unei vieţi. Voluntarii părăsesc pentru totdeauna Pămîntul, avînd în faţă minimum doi ani în zonele de conflict. Supravieţuitorii sînt răsplătiţi cu o viaţă nouă, pe una dintre planetele colonizate cu atîtea sacrificii.

John Perry acceptă acest tîrg. Crede că ştie la ce să se aştepte. Dar bătăliile care se poartă la ani-lumină de casă sînt mult mai cumplite decît şi-ar putea el imagina… iar ceea ce va deveni e mult, mult mai straniu.

Volumul poate fi comandat începînd de mîine, pe adresa de mai jos sau aici.

În aceeaşi serie vor mai apărea, în traducerea Cristinei şi a lui Ştefan Ghidoveanu, romanele BRIGĂZILE-FANTOMĂ şi ULTIMA COLONIE.

Anunțuri

14 gânduri despre &8222;A apărut: John Scalzi – Războiul bătrînilor!&8221;

  1. Pingback: Galileo Online » Intermeci (15)

  2. Pingback: Intermeci (15) | Galileo Online

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s