Sunday Bookporn: The King update

Acum un an şi opt luni, în februarie 2009, vă spuneam că m-am îndrăgostit de copertele seriei Stephen King de la Hodder. Între timp, o bună parte dintre ele şi-au făcut deja drum către biblioteca mea. O parte le-aţi văzut pe măsură ce-au venit, dar anul ăsta ştiu sigur că nu v-am arătat ce s-a mai adunat, în ritmul de un volum pe lună. Repar această cruntă nedreptate astăzi.

Din seria mass market cea cu vino-ncoace de la Hodder au sosit şapte din cele nouă cărţi ale Regelui: Carrie, The Shining, Misery, Pet Sematary, Firestarter, The Dead Zone şi Tommyknockers. A opta, Cujo, e pe drum. Pînă la sfîrşitul anului vor mai urma încă două. Nu mai e mult şi voi avea tot ceea ce contează din King.

Celelalte două volume sînt în format trade B (129×198 mm): una de la Hodder, ediţia paperback la Under the Dome, luată de pe BookDepo în vară, cînd cu reducerile alea incredibile, la numai 3,86 dolari, şi The Green Mile în ediţia Terror Eight de la Gollancz (uite altă serie de coperte arătoase!).

Reclame

7 gânduri despre &8222;Sunday Bookporn: The King update&8221;

  1. Vreau sa vad si coperta a patra cum arata la aceste carti, daca nu-i cu suparare. :p
    Fata ca fata dar uneori conteaza si spatele cum arata si nu numai la carti… 🙂

  2. e tare stufos, asta-i sigur. eu am abandonat inainte de prima suta de pagini, dar am facut-o si fiindca ma apucasem de citit hardcoverul. am sa mai fac o incercare si cu editia asta.

  3. salut Horia! am si eu doua intrebari: cate volume ai din seria SK de la Hodder(aia de care te-ai indragostit) si cam cat te-au costat( desigur, cu aproximatie)?

  4. 32 pina acum in seria cu pricina + 9 in afara seriei (dar tot de la hodder, in format trade B – respectivele volume n-au aparut in format mass market). imi mai lipsesc vreo opt sau noua volume si integrala king va fi completa. sincer, habar n-am cit au costat cu totul. am profitat de tot felul de reduceri si bonusuri, am mai facut si schimburi, unele le-am primit in dar. deci nu stiu daca pot estima, ar trebui sa iau la mina facturile si sa le adun. cu siguranta, s-ar stringe undeva la 300 de dolari. oricum, cred ca mai toate sint inca disponibile pe bookdepo, e un link aici in stinga, daca te tenteaza. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s