Galileo 2 a plecat la tipar!

Revista a plecat spre tipografie în această dimineaţă. În două zile din momentul în care va ajunge la noi o vor primi şi abonaţii. Şi, desigur, va fi pe tarabă la Gaudeamus.

În sumar aveţi un dosar Lucius Shepard care conţine o povestire şi un interviu în exclusivitate, o nuvelă de Michael Swanwick premiată cu World Fantasy Award, versiunea românească a povestirii lui Costi Gurgu, „Angels and Moths” (publicată iniţial în antologia Ages of Wonder editată la DAW Books de Julie Czerneda şi Rob Martin), o povestire de Nicola Griffith care a candidat la Hugo anul acesta, o nuvelă de Marian Truţă scrisă anume pentru Galileo, alte povestiri de Florin Pîtea şi Ştefana Czeller, prima ediţie a rubricii noului nostru colaborator, Robert Silverberg, precum şi eseuri de Mircea Opriţă, Graham Sleight şi Cory Doctorow.

Sperăm să vă placă.

17 comentarii la „Galileo 2 a plecat la tipar!

  1. better later than never 🙂
    vin si cartile, sigur. abonatul jen poate sa o ridice si la tirg, desigur. daca mai vor si altii doar la tirg, nu-i nici o problema, numa’ sa-mi spuneti din timp.

  2. Pingback: Tweets that mention Galileo 2 a plecat la tipar! « Ugly Bad Bear's Blog -- Topsy.com

  3. Pingback: Galileo Online » Intermeci (18)

  4. As vrea si eu de la targ… Comanda pe numele Vlad Piscu. Oricum trebuia sa trec pe la standul vostru sa ma aprovizionez cu ceva carti :P.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s