Gaudeamus 2010 (2): Ce şi cînd?

Iată mai jos titlurile noi cu care Millennium Books îşi va aştepta cititorii la standul nr.19 de la parterul complexului Romexpo, în cadrul tîrgului de carte Gaudeamus care se va desfăşura între 18-22 noiembrie. Toate vor fi disponibile încă de joi după-amiază la ora 16, cînd se deschide oficial tîrgul, cu excepţia revistei Galileo, care va ajunge la Bucureşti vineri dimineaţă. Dînd click pe coperta fiecărei cărţi puteţi citi cîte un mic fragment, care sperăm să vă facă poftă de cumpărături.

În ceea ce priveşte tîrgul de anul acesta, avem o veste bună, am intrat şi noi în secolul XXI, astfel încît veţi putea plăti la standul nostru şi cu cardurile. Oricum, vom avea reduceri consistente, aşa încît nu e cazul să vă faceţi griji, n-o să vă golim chiar de tot buzunarele.

 

19 comentarii la „Gaudeamus 2010 (2): Ce şi cînd?

  1. Daca sunt abonat la Galileo pot sa vine sa iau revista de la stand, sa nu mai astept sa vina prin posta ? Vin cu buletinul.

  2. Se pot comanda toate pe site-ul editurii?..Scalzi si Florin Pitea nu apar pe site..astept si eu ziua de miercuri ca un banatean rabdator

  3. Din păcate programul se pare că nu-mi va permite decât sâmbătă să ajung, dar măcar așa am timp berechet să bat tot târgul ca să găsesc toate bunătățile lui, dar oricum prima oprire va fi la standul Millenium Books.

  4. Pingback: Cititor SF » Aparitii Millennium Press – Gaudeamus 2010 -

  5. Pingback: Gaudeamus 2010 (3): Cînd și ce la Millennium « Ugly Bad Bear's Blog

  6. Pingback: Gaudeamus 2010 (3): Vești și reduceri la Millennium « Ugly Bad Bear's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s