Gaudeamus 2010 (3): Vești și reduceri la Millennium

Am început amenajarea standului nostru (nr.19, la parter). Mîine la ora 16.00 se deschide tîrgul pentru public și, pînă la ora respectivă, cărțile vor fi pe „tejghea”, eu, Mike și Nicu vom fi la datorie și marea majoritate a noutăților vor fi deja la vînzare. În ceea ce privește schema de reduceri, ea este simplă: față de prețurile recomandate afișate pe site, vom aplica reduceri de 20% pentru toate titlurile publicate în 2008, 2009 și 2010, iar pentru cele din 2005 pînă în 2007, reducerile vor fi și mai consistente: fiecare titlu va costa 5 lei!

Pentru cei care sînt prea departe de București și nu pot ajunge în tîrg, am o veste bună: aceste reduceri vor fi valabile și în cazul comenzilor transmise online în perioada 18-23 noiembrie. Atenție însă: pentru a beneficia de această ofertă, mesajul de comandă transmis aici sau pe adresa de e-mail a editurii trebuie să menționeze sintagma „oferta Gaudeamus”.

Colegul nostru Assassin ne-a ajutat din plin și, drept recompensă, i-am permis să fotografieze una dintre cărțile proaspăt venite de la tipar: aici puteți vedea ședința foto ce are drept vedetă Compania Neagră (același volum care, de mîine, va începe să ajungă și pe tarabe și în librării).

În sfîrșit, sîmbătă la ora 15.00 pasionații de literatură F&SF de bună calitate sînt invitați să participe la lansarea celor cinci volume noi și a noului număr al revistei Galileo. Vor fi de față doi dintre autori (Liviu Radu și Florin Pîtea), mai toți traducătorii (au confirmat pînă acum Ștefan Ghidoveanu, Cristina Ghidoveanu și Ona Frantz), editorii revistei Galileo și ai pandantului său pe internet, Galileo Online… și, desigur, cărțile!

Vă așteptăm cu drag și cărți bune!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s